Как да се защитите от уроки?

Няма защита от уроките, които сами си правим

урочасване

Главното е да разберете, че няма да можете да се защитите, ако не повишите самооценката си, тъй като съществува и феноменът самоурочасване – с други думи, самокодиране. Колкото по-често си казвате:„Аз съм неуспял“, „Некрасива съм“, „Никой не ме обича“, толкова по-голяма е вероятността да стане именно така.

За провеждане на ритуала ви е нужна обикновена восъчна свещ. Запалете я и с нея обиколете тялото си нагоре-надолу и с кръгови движения над темето и в областта на сърцето. При това произнасяйте думи, носещи за вас позитивен смисъл: добро, радост, светлина, любов, красота. Религиозният човек може да каже молитва. Ако свещта започне да пука, значи там е концентрирана негативна енергия.

Още от древността едно от най-добрите средства заснемане на уроки се смятало яйцето – символ на живота. Търкаляли го кръгообразно по цялото тяло, събирайки по този начин негатива.

Друг старинен метод е черният хляб. Поставяли го на „поразените“ места, които се определяли с помощта на свещта, след което го закопавали.

Амулети против уроки

Червеният цвят имал репутацията на защитник още в Древен Рим. Жените носели против уроки червени ленти на пръстите си. Днес това намира израз в разпространения защитен амулет от червен конец, вързан на китката на дясната ръка.

Карфицата също е популярна като защитен амулет. Само че трябва да се носи правилно -срещу сърцето, с „главичката“ надолу и така, че да не я виждат околните.

За да предпазите бебе от уроки, не трябва да го показвате в течение на 42 дни, желателно е дори и на роднините. В езотериката се смята, че именно в този период се формира астралното тяло и детето е особено беззащитно, пише вестник „Феномен“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар