И бялата магия е като черната – вреди на онзи, който я е поръчал!

Не е опасно да се прави или поръчва бяла магия

 

магия

Това дълбоко се заблуждават онези, които смятат, че бялата магия е абсолютно безопасна и не провокира никакви последствия в бъдеще.

В действителност може само условно да се разделят магическите въздействия на бели и черни, като се отчита агресивността им на въздействие върху човека.

Черната магия влече след себе си много мощни атаки, обикновено се използват гробищни атрибути, кръв, което значително усилва въздействието и едновременно провокира тежък негатив. Черните магове грубо внушават на човека нужните чувства и го карат да действа по съответната схема. По този начин се осъществява зомбирането на обекта на магическото въздействие. Той се държи странно, неестествено. Постепенно се появяват тежки заболявания, трайно влечение към алкохола и наркотиците, отклонения в психическото състояние на омагьосания: той постоянно проявява раздразнителност, става конфликтен и демонстрира непоносимо поведение.

След провеждане на магическо въздействие с арсенала на бялата магия последствия също има, само че те не са толкова ярко изразени. За да се защитят от ответен удар и обектът на магията, и нейният поръчител, опитните екстрасенси предпочитат да помагат в решаването на лични проблеми, използвайки хармонизация на отношенията. Такова влияние постепенно пробужда у човека естествени чувства и желания. В този случай не се осъществява магическо въздействие, а експертът помага само ако между хората има или някога е имало нежни чувства или добро отношение. По този начин в процеса на хармонизация на отношенията изстиналите чувства меко и непринудено „се пробуждат“. За да постигне тази цел, екстрасенсът периодично на ментално ниво предава на обекта изображения или мисли, които го карат да погледне различно инициатора на въздействието, да види в него позитивните черти. Специалистът дава възможност да се припомни хубавото, което някога е съществувало между хората. В същото време негативните емоции и спомените се изместват на заден план и вече нямат определящо значение. Като следствие, човек постоянно си спомня приятните моменти, свързани с инициатора на въздействието, изпитва изключително положителни емоции. Всичко това в резултат води до появата на устойчиво желание за възобновяване на отношенията без зомбиране и принуда, пише вестник „Феномен“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар