Есенен фън-шуй за здраве и късмет

През октомври ще бъдете проверявани за устойчивост – в отношенията в семейството и в службата, в убежденията

 

фън шуй здраве

От друга страна, на събитията трябва да се придаде повече позитивна динамика – да бъдат насочени в нужното русло, за да не застоява енергията им. И двете задачи ще можете да решите с помощта на подсказките на фън-шуй.

В дома

Удивително удачен момент да разместите някои от талисманите на фън-шуй в жилището си. Първо, това трябва да бъдат камбанните „музика на вятъра“.

В този момент са много подходящи дървените или бамбуковите. Украсете с тях вашето антре или най-голямото помещение в дома -така ще придадете динамика на енергията ци и ще освежите пространството.

Второ, лятото носеше със себе си доста тревожни събития и аспекти, затова е подходящ момент да направите енергетично почистване по фън-шуй. За целта първо трябва старателно да разтребите, да проветрите всички помещения; след това запалете ароматични пръчици, свещи или аромалампа. В малка чашка с вода капнете розово масло или по капка от сока на 7 различни лимона. В същата вода натопете и изстискайте кърпа и избършете всички повърхности, первази на прозорците, дръжките на вратите и самите врати в жилището. След това обиколете дома с медна камбанка и „прозвънете“ всички ъгли.

Прост начин да премахнете енергетичния негатив е да разсипете из жилището около килограм сол, а след това старателно да я изметете и да я изхвърлите в тоалетната. Обърнете особено внимание на ъглите.

И трето, именно през настоящия септември е добре да се снабдите с два предпазни амулета – чифт статуетки на носорози. Разположете ги в антрето, с муцунките към вратата и те надеждно ще охраняват вашето жилище, пише вестник „Феномен“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар