Фън-шуй за самотни души

Ти лайф за Лекува

Безуспешно бродите из сайтовете за запознанства, посещавате психолози, различни партита, а резултатът е нулев – мъжете така и не се появяват в живота ви?

фън шуй

Не е изключено причината за тази ситуация да е… обстановката в жилището ви. Или поне така смятат специалистите по фън-шуй.

За да стане личният ви живот хармоничен, е необходимо да уравновесите енергетичния баланс между мъжкото начало (ян) и женското (ин). На пръв поглед изглежда, че за да привлечете в дома си мъжете, трябва да го направите „по-мъжки“. Но не всичко е толкова просто!

Мъжете могат да странят от дама, която е изпълнила жилището cи с „мъжка“ атрибутика. Към нея се отнасят мебели в строги класически форми, ярки свещници, различна апаратура, инструменти, разхвърляни на видно място джинси и маратонки… Помнете, че повечето мъже все пак харесват типичните представителки на слабия пол, а не „каубои в пола“!

Ако вашият интериор напомня къщата на Барби (навсякъде има плюшени играчки, дантели, кокетни завеси на прозорците, панделки и цветя), шансовете ви за успех сред мъжете също не са големи. В такава обстановка на кавалерите няма да им е комфортно, тъй като подсъзнателно те ще се страхуват да не разрушат хармонията. В такъв дом мъж няма да се задържи дълго.

Как да постъпите?

За начало огледайте критично жилището си и определете какво не достига в него.

Вашият дом изглежда прекалено „мъжествен“? Значи трябва да го направите „по-женствен“!

Купете диван и кресла с мека тапицерия и извити крака. Подходящи са широки легла с изящен гръб. Освен това женската“ мебел трябва да е ниска. На леглото можете да сложите мека кувертюра, а на пода – пухкав килим или кожа.

На жените подхожда меката приглушена светлина. Сложете крушки с по-ниска мощност. Включвайте полилей само когато очаквате гости. През останалото време използвайте настолни лампи. При това щорите трябва обезателно да са спуснати!

Купете минифонтан или поне овлажнител на въздуха. Разположете, където е възможно, аквариуми или съдове с вода. Свалете от стените крещящите пейзажи – те са носители на агресивна енергия. По-добре сложете фототапети с изгледи от природата. И не забравяйте саксиите с цветя – от тях направо се лее енергията ин, пише вестник „Феномен“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар