Какво се случва след като умрем?

промоции

Нима, умирайки, ние оставяме след себе си само разлагащ се труп?

живот след смъртта

Какво определя по-нататъшната съдба на душата? Великият закон на превъплъщението? В такъв случай всички наши днешни слабости и добродетели не са нищо друго, освен пряк намек затова, какво ни очаква в бъдеще. Има ли задгробен живот -това е извечният въпрос, който звучи все по-настойчиво. И що за тайнствен разум от време на време предава на човечеството информация, чието получаване е изключено по естествен път?

Историята е запазила немалко поразителни случаи, когато „видение“ се появява, за да предупреди хората за надигаща се катастрофа, или е предрекло гибел на онзи, който е имал нещастието да го види.

ТРЕВОЖНИ ЗНАМЕНИЯ

Англия, средата на миналия век. По селския път крачи десетгодишно момиченце. Внезапно се случва нещо необяснимо: пейзажът пред очите й се размива и тя ясно вижда пред себе си Бялата стая-така наричали в семейството спалнята, – а на пода й лежи бездиханното тяло на майката. След няколко минути тази необичайно ярка картина бавно се разтваря във въздуха. Образът на умиращата майка е толкова реален, че дъщерята с всички сили се втурва към семейния лекар. Двамата отиват в къщата, заедно с изумения баща разтварят вратата на Бялата стая и… виждат майката, простряна на пода.

Оказало се, че жената получила сърдечен пристъп и само внезапната поява на лекаря спасила живота й. По какъв начин в минутата на криза на прага на смъртта, жената е успяла да изпрати на дъщеря си сигнал за бедствие, пише вестник „Феномен“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар