Земните зодиакални знаци – практични, логични и много упорити

Винаги можете да разчитате на тях

 

zodii - zemni znaciЗемните зодиакални знаци – Дева, Телец и Козирог, са практични, логични и страшно упорити. Те се отличават най-вече от водните знаци, но именно с тях се допълват чудесно.

Представителите на земните знаци са хора, здраво стъпили на земята. Те не летят в облаците и реално оценяват всяка една ситуация. Обикновено взимат адекватни решения и са сигурни в това, което искат.

Когато поемат ангажимент, те ще направят и невъзможното, но никога няма да зарежат проект по средата. Обичат да довършват всичко започнато.

Земните знаци по-малко говорят и повече действат. Кроят план и действат по него. Никога не се разкриват напълно и дори най-близките им приятели не знаят всичко за тях. Силните им черти са гордостта и независимостта. Не обичат да правят компромиси. Трудно се разбират с огнените и въздушните знаци.

Ако имате за приятел представител на земните знаци, значи сте щастливец – винаги можете да разчитате на него.

Девите, Телците и Козирозите не обичат да мързелуват и работят много. Постигат целите си с упоритост и много труд. Те винаги действат праволинейно.

Тези хора обикновено взимат правилните за тях и околните решения. Не се доверяват толкова на интуицията си, колкото на логиката.

За огнените знаци четете ТУК

За въздушните знаци четете ТУК

За водните знаци четете ТУК

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар