Жен – Шен

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
(2 клиентски отзива)

Код: 200 капсули Категория:

Описание

Жен – Шен

Коренът на живота –
за младост и дълголетие!

Опаковка 200 капсули
Код: 30401

 

Състав: Всяка капсула съдържа 250 mg, прах от корени на жен-шен.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: тежки физически и умствени натоварвания, отслабен имунитет, хронична умора и отпадналост,еректилна дисфункция и мъжки стерилитет, диабет, за въстановяване след прекарани заболявания.

 

Действие: Жен-Шенът има мощно имуностимулиращо, адаптогенно, антистрес, тонизиращо, ерогенно и общоукрепващо действие.

 

Допълнително действие: Подпомага повишаването на физическата и умствена работоспособност, намалява умората, подобрява захранването на мозъка с кръв и кислород. Повишава устойчивостта на организма към вредните въздействия на околната среда. Панаксовата киселина на корена нормализира обмяната на веществата и ендокринната система Влияе благоприятно върху кръвоносните съдове и сърдечната дейност: увеличава амплитудата и намалява честотата на сърдечните съкращения. Регулира нивата на инсулин и кръвна захар.

 

Начин на употреба: 2-3 пъти дневно по 2 твърди капсули приемани с вода или друга течност.

 

Знаете ли, че …

Поради своите изключителни качества, Жен-шенът е наричан „Царят на растенията”. В природата се срещат различни разновидности, които се различават и по силата на своето биологично действие. В продуктът на Sanct Bernhard се използва висококачествена суровина от див жен-шен, който в редица изследвания е доказал максимално ефективно биологично действие.
Опитите за изкуствено отглеждане на растението водят до получаване на билка с изключително слаба ефективност и въздействие. Неподходящ за хора с хипогликемия.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Няма коментари

  1. Жана, В. Търново says:

    Преди си взимах някакви измислени китайски ампули, уж с жен шен, обаче нямаше кой знае каква полза от тях. Сега жен шена на капсули ми действа супер! Аз съм студентка, но и работя, затова ми е необходима много енергия. Удобно ми е да си ги нося с мен и да си гълтам, когато усетя нужда. Както казва моя шеф, аз и ти нямаме право да боледуваме, и затова пия жен шен, хахаха :)
    И на моите колеги съм казала за тези капсули, не знам дали са си поръчали, но всичките от мен си взимат лекциите, защото само аз ходя редовно в Университета. Заради капсулите жен шен на Sanct Bernhard отказах кафето и така и стомаха ми стана по-здрав, а преди ме скъсваха киселини от еспресото.
    Ако сте като мен да учите и да работите, вземете си касулите жен шен на Sanct Bernhard, за да ви остава време и за забавления. Не си струва да си морите организма с някакви кафета и коли, от които няма абсолютно никаква полза. Жен шенът е идеален и за мозъка и за цялото здраве въобще.

  2. Костадинка says:

    Жен- Шенът е изключително популярен у нас, най- малкото защото е споменаван като съставка в какви ли не продукти, също е известен като коренът на младостта и енергичността. Не знам до колко е достоверно съдържанието му в повечето продукти, или е просто измама, но мога да гарантирам, че този корен на живота го има в Жен- Шена на Sanct Bernhard, тъй като съм го изпитала върху себе си и подейства. Напоследък много се измарям в работата и бях започнала да чувствам една постоянна умора и отпадналост, просто ми се искаше ако има как да си стоя по цял ден вкъщи и само да си почивам, ама няма как, трябва да се работи, за да има какво да се яде е казал народът преди време. Та закупих си продукта на този немски производител и го пия от около месец и вече съм доста по- работоспособна и като цяло съм заредена с енергия. С една дума- останах много доволна. :))

Добавете коментар