Ти Лайф – чай №1 в помощ на щитовидната жлеза

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!

24.00 лв. 18.00 лв.

Ти лайф е подходящ при:

  •     Различни проблеми при нарушена функция на щитовидната жлеза /независимо дали става дума за хиперфункция или хипофункция/.
  •      Има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система.
  •      Подпомага при умора, замайване и световъртеж.
  •      Ти лайф е адаптиран за употребата му у нас – в състава му са включени контролирани билки, отглеждани в региона .

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА: 02/ 822 03 12; 0876 766 800

Код: 24000 Категория:

Описание

Ти лайф: Ефективната формула за щитовидната жлеза и сърцето!

100 бр. филтърни пакетчета

Ти лайф – една от най-ефективните стари индийски рецепта за щитовидната жлеза, вече е в България. Тя е широко използва в миналото и днес. Според специалистите Ти Лайф е взета от Ригведа – първата част на най-древните писания Ведите, в която са описани свещените лечебни растения, наречени соми.

Използването им днес е част от индийската лечебна традиция, която е много ефективна и масово се използва не само в различните ашрами, а и в САЩ, Западна Европа, както и в алтернативната медицина.

Ти лайф

Ти лайф – за здрава щитовидна жлеза

Ти лайф е изцяло на билкова основа и се пие като чай, без никакви странични ефекти. Според медиците има научно основание за нейния здравословен ефект, тъй като много от проблемите в организма са следствие на нарушения баланс на хормоните на щитовидната жлеза.

Включените билки в чая Ти лайф съдържат разнообразен набор от биологично активни вещества (флавоноиди, фенолни киселини, полизахариди, алкалоиди, етерични масла, сесквитерпени, дъбилни вещества, катехини, витамини, микроелементи и много други), които допринасят за балансиране функцията на щитовидната жлеза. Подпомагат сърдечната дейност и нервната система. Помагайки за нормалното функциониране на щитовидната жлеза той е подходящ и за целия организъм.

Ти лайф е подходящ още за сърцето и изобщо за укрепване на здравето.

Ти лайф е подходящ при:

 •     Различни проблеми при нарушена функция на щитовидната жлеза /независимо дали става дума за хиперфункция или хипофункция/.
 •      Има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система.
 •      Подпомага при умора, замайване и световъртеж.
 •      Ти лайф е адаптиран за употребата му у нас – в състава му са включени контролирани билки, отглеждани в региона .

Начин на употреба: 3 филтрни пакетчета чай „Ти Лайф“ се запарват в 500 мл кипяща вода за 10 мин. Готовата запарка се оставя 30 минути да изстине. Сутрин, обед и вечер, преди хранене се приемат по 150 мл от запарката. Може да се подслади с мед. След като се изпие една кутия от 100 филтърни пакетчеат е препоръчително да се направи почивка 2 седмици и после курса да се повтори.

Състав: стрък жълт кантарион, корен от коприва, борови връхчета, исландски лишей, листа от мента пиперита, цвят от лайка, шишарки хмел, стрък от камшик /агримония/, листа от черница, стрък от росопас, стрък от спирея /блатен тъжник/, листа от орех , стрък полски хвощ.

ИНВЕСТИЦИЯТА „ЗДРАВЕ” Е НАЙ-ДОБРАТА ИНВЕСТИЦИЯ!

Не чакайте, поръчайте сега вашия Ти Лайф на тел. 02/ 822 03 12; 0876 766 800.

Хората за Ти Лайф:

СПРЯХ РАЗВИТИЕТО НА ХАШИМОТО

Ти лайф е невероятен – с него спрях развитието на Хашимото. Само хора, които не са засегнати от това заболяване, не знаят какво е – винаги си в депресия, внезапно получаваш сърцебиене, напълняваш. Само след няколко месеца хормоналните маркери ми се нормализираха.

Катя Ангелова, София

МНОГО ДОБРЕ МИ ПОДЕЙСТВА ПРИ БАЗЕДОВА БОЛЕСТ

Моята щитовидна жлеза постепенно започна да се уголемява. Усетих проблема по трудното преглъщане, нервните изблици, а след това и с медицинско изследване на хормоните. За 6 месеца с Ти лайф нещата се нормализираха. Първо се успокоих, а сега и по-лесно преглъщам.

Гергана Асенова, Варна

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg
b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар