ЗАГРЯВАЩ ПЛАСТИР Termo Therapy – 1бр Спрете болката! Иновация!

Код: 51326 Категория:

Описание

Спрете болката! Иновация!
Удобен и мек пластирът съдържа природни съставки: Желязо, активен въглен, сол и вода.
При отвряне на опаковката и отлепване на предпазния филм се стартира окислителна реакция, поради влизането на желязото в контакт с кислорода. Това поражда отделяне на топлина. В рамките на 30 мин пластирът се загрява оптимално до 40 градуса по Целзий, след което поддържа постоянна температура до 8 часа.
ДЕЙСТВИЕ
Терапията с топлина на загряващия пластир Termo Therapie спомага за преодоляване на болки в ставите, мускулите, гърба. При загряване се разширяват кръвоносните съдове и се подобрява циркулацията. Това от своя страна доставя по-големи количества кислород и хранителни вещества до клетките, отделно се подобрява прочистването от метаболитните продукти и въглероден двуокис. Болката намалява и постепенно изчезва, а разтегнатите и претоварени мускули се отпускат.
ПРИЛАГА СЕ ПРИ
Плексит, схващания на врата, болки в коремната област, менструални болки.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Пластирът се отваря и се отстранява фолиото. Поставя се върху чиста и суха кожа, плътно и добре залепен. Лесно се отстранява чрез отлепване или намокряне. За по-добър ефект е необходимо да се носи в продължение на 8 часа. В рамките на 24 часа не трябва да се слага загряващ пластир на едно и също място. Не е подходяща употреба от: деца; бремени; при отоци, синини, радразнена кожа, нарушено кръвообращение в следствие от диабет. Ако целостта на пластира е нарушена, не трябва да се използва. Не трябва да се реже или къса.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 кг

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар