STONELINE КВАДРАТЕН ТИГАН СЪС СТЪКЛЕН КАПАК И КАПАЧКА-ДОЗАТОР ( 24 Х 24 СМ)

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!

209.90 лв. 188.91 лв.

Описание

Квадратен тиган със стъклен капак и капачка-дозатор ( 24 х 24 см)

код 22513

Обем 3,60 литра

Тегло 2,7 кг

Цена 209.90 лв

Гаранция 24 месеца от датата на зкупуване

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА!

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ НА 3 ВНОСКИ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ + подарък на всяка вноска!

Ако за някоя домакиня тигана Ø 28 cm изглежда твърде голям, то има и по-малък вариант Ø 24 см.

Всички качества, които притежава по-големия тиган, има и този. Подсиленото дъно с дебелина 5,4 мм позволява да се разпределя топлината равномерно върху цялата повърхност на съда, така че вашите продукти в него могат да се сготвят равномерно – както тези поставени в средата, така и тези в края на съда.

Специално конструирания вътрешен дизайн на тигана създава възможност за 30 % повече обем, който да поддържа топлината на ястието за по-дълго време.

 

Другото уникално предимство на този тиган е, че можете, докато готвите да допълвате и подходящи сосове към ястието, благодарение на вградения дозатор в самата капачка. По този начин можете да приготвите вашето ястие още по-апетитно. От Вас се изисква единствено да добавите в легенчето на капачката лъжичка ром, вино, бира, любим сос, масло или зехтин и тигана-чудо капка по капка ще доовкуси вашата храна. Всички ние знаем, че сосовете разнообразяват вкуса и асортимента на ястията, обогатяват състава им.

Благодарение на незалепващото каменно покритие, вие с лекота можете да почистите тигана и да сте готови за следващото му използване. Към всеки тиган има 2 броя памучни ръкохватки за дръжките.

Допълнителна информация

Тегло 2.70000000 kg
Размери 24.0 × 24.0 cm

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар