Смайлин – при паник атаки, безпокойство и тревожност

Разпродажба!

23.80 лв.

Смайлин събира четири билки от различните краища на света в една опаковка. Уникалната комбинация от ашваганда, родиола розеа, пасифлора и лавандулва съдейства за справяне с пхисическитите и емоционални проблеми.

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА: 02/ 822 03 12; 0876 766 800

Категория:

Описание

Смайлин събира четири билки от различните краища на света в една опаковка. Уникалната комбинация от ашваганда, родиола розеа, пасифлора и лавандулва съдейства за справяне с пхисическитите и емоционални проблеми. Съставките в Смайлин са специално подбрани, за да подсилват действието си взаимно и да възвърнат баланса в живота и усмивката на лицето по натурален път.

Предназначение:  Синергичното действие на съставките в смайлин помага за справяне с паник атаки, чувство за подтиснатост, тревожност, безсъние и бърнаут синдром. Хранителната добавка е особено подходяща за хора работещи под напрежение и в стресова среда.

Състав в 1 капсула:

  • Родиола розея (100 mg)  – Билката съдържа повече от 140 активни съединения. Широко използвана в Скандинавския полуостров и Русия като лек за депресия, постоянно чувство за умора, безпокойство и тревожност.
  • Ашваганда (250 mg) – Индийска билка открита в дълбоката древност. Използва се за лечение на безсъние, липса на концентрация, стрес и лека депресия
  • Лавандула (20 mg) – Лавандулата е от най-популярните растения с успкояващо действие. Растението е особено ефективно при безпокойство, тревожност, гастроинтестиални проблеми и подуване на корема.
  • Пасифлора (200 mg) – Билката се използва от древността заради силното си седативно действие. Препоръчва се при безпокойство, безсъние и тевожност.

Начин на употреба: По 2 капсули на ден, преди хранене. За постигане на дълготраен ефект е препоръчително добавката да се пие в продължение на 2-3 месеца. Осезаемият ефект трябва да натъпи между 3-та и 6-та седмица.

Съхранение: На тъмно и сухо място, при темепература не по-висока от 25 C.

На вниманието на потребителя: Да не се използва от деца, кърмещи и бременни жени. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се употребява като заместитал на разнообразното хранене

Противопоказания: При алергичност към някоя от съставките

Опаковка: 60 капсули

Производител: ГЛОБАЛ ХЕЛТ ООД, гр. София, ул.Димитър Петков № 57

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар