КОЕНЗИМ Q10 – 30 капсули Енергия и младост на достъпна цена!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!

23.90 лв. 21.51 лв.

Код: 30068 Категория:

Описание

Младост и енергия на най-достъпна цена!
СЪДЪРЖАНИЕ
Всяка капсула съдържа Коензим Q10 – 40мг.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Стрес, слаба имунна система, физически и психически натоварвания, хронична умора и др. Има силно изразен противостареещ ефект, подсилва сърдечно-съдовата система и помага при настинка и грипни суъстояния. С напредване на възрастта  и еднообразното хранене тялото не е в сътояние да произведе достатъчно количество собствен Q10, поради което се препоръчва допълнително да се приема с храната.
ДЕЙСТВИЕ
Коензим Q10 зарежда клетките с енергия и поддържа здрава сърдечно-съдова система. Q10 е изключително важен за преобразуването и производството на енергията в нашите телесни клетки. Редуцира лошия холестерол LDL , с което намалява риска от исхемични инсулти и инфаркт. Подобрява физическото и умствено състояние.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Сутрин се приема по 1 капсула с чаша вода.
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ…
Коензим Q10, като компонент на електрон-транспортните вериги в клетките, участва в производството на енергия под формата на АТФ и в аеробното клетъчно дишане. По този начин се произвеждат над 90% от енергията в човешкото тяло. Най-висока енергийна нужда имат сърцето, черния дроб и бъбреците, за които наличието на коензима от изключително значение. Установен е факта, че коензим Q10 действа благоприятно върху състоянието на хора страдащи от мигрена. Забавя развитието на Паркинсон. Проучват се възможностите на Q10 да намалява ефектите от лъче и химитерапията.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар