Оригиналната магнитна гривна – помага при високо кръвно

Разпродажба!

77.40 лв.

Оригиналната магнитна гривна се препоръчва при: 

  • ВИСОКО КРЪВНО;
  • ГЛАВОБОЛИЕ;
  • ШУМ В УШИТЕ;
  • БЕЗСЪНИЕ;
  • ЗАГУБА НА СИЛИ;
  • НАРУШЕНО КРЪВООБРАЩЕНИЕ;
  • НЕВРИТИ и др.

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА:02/ 822 03 12 и 0876 766 800

Ще получите гривната в луксозна опаковка!

Описание

ПРИЛОЖЕНИЕ НА МАГНИТИТЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ

Магнитното поле има толкова разнообразно действие, че може да се използва при огромна група заболявания. Основа на лечебното действие е подобряване на кръвообръщението и състоянието на кръвоносните съдове. От тук и разноплановостта на неговото използване. Това е така, защото правилната доставка на кръв, а с нея и хранителни вещества, в голяма степен определя работата на всички органи, състоянието на нервната система, костите, ставите и др.

Важна част от биологичното действие представлява възстановяване на нормалната полярност на клетките, променяна в резултат на измененията, които настъпват в организма при стареене. Трети важен фактор е активиране работата на ензимните системи, което има съществено значение за всички обменни процеси в организма.

Интересен е въпросът защо именно магнитното поле, а не някой друг физичен фактор е толкова важен за организма. Отговорът на този въпрос е наистина разбираем – магнитното поле, за разлика от други физиотерапевтични фактори, е част от самия човек, намира се вътре в организма.

Затова неговите нарушения представляват нарушение на здравето на човек. А корекцията на магнитното поле на човека не е лекарствена терапия, внасящи чужди, почти винаги токсични елементи в организма, а естествен лечебен метод, водещ до нормално състояние преди всичко на сърдечно-съдовата система, която най-често страда в съвременния свят.

ПРОБЛЕМИ И ЗАБОЛЯВАНИЯ, ПРИ КОИТО СЕ ПРЕПОРЪЧВА ВЪЗДЕЙСТВИЕ С МАГНИТНО ПОЛЕ.

Сърдечно-съдова система: високо кръвно налягане, хипертонична болест I-II степен, исхемична болест на сърцето със стабилна стенокардия, вегетативно-съдова дистония, постинфарктни състояния.

Централна и периферна нервна системи: травми на гръбнака, нарушения в гръбначното кръвообръщение, нарушения в мозъчното кръвообръщение, неврити, полиневропатии, невралгии, неврози, неврастении, парези.

Периферни кръвоносни съдове: атеросклероза I-III стадий, хронична венозна и лимфна недостатъчност, тромбофлебит на повърхностните и дълбоки вени и др.

Опорно-двигателна система: остеоартроза, артрити, полиартрити, рани, разтежения, изкълчвания, счупвания, болки в стави и кости.

Дихателна система: остри пневмонии, хроничен бронхит, бронхиална астма.

Храносмилателна система: язвена болест на стомахa и дванадесетопръстника, хроничен гастрит, панкреатит, дискинезия на жлъчните пътища, колит и др.

Респираторни заболявания: ринит, хроничен ринит, синузит, фарингит, ларингит, понижен имунитет.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар