ИЗЧЕРПАН Е! Уред за алкална вода Hydro Health (Хидро Хелт)

Разпродажба!
(11 клиентски отзива)

26.01 лв.

Изчерпан

Код: HH Категория:

Описание

ИЗЧЕРПАН Е!  Уред за алкална вода ХИДРО ХЕЛТ – HYDRO HEALTH 

ВМЕСТО НЕГО ВИЖТЕ ЕДИН ОЩЕ ПО-КАЧЕСТВЕН УРЕД ЗА 40 ХИЛЯДИ ЛИТРА ВОДА>>> ВИЖ ТУК>>>

Уредът Hydro Health престуктурира водата в алкална, питейна вода, почистена от хлор, тежки метали, олово, ръжда и други примеси. В нея се запазват всички полезни минерали, от които човешкото тяло има нужда.

Алкалната вода е преструктурирана. Това свое качество тя получава чрез процеса на електролиза, който йонизира чешмяната вода и променя нейната структура. Тя се състои от микро-клъстерни водни молекули (5-6 молекули в клъстер). Ето защо тя се усвоява шест пъти по-бързо. Тази вода преминава по-лесно през клетъчната мембрана и по този начин спомага за елиминирането на токсините от клетките и улеснява детоксикацията на клетъчно ниво. Така тя помага на тялото да се освободи от киселинните отпадъци.

В алкална среда тялото ни се пречиства и се стартира процес на „самолечение“. Хората, които пият алкална вода чувстват прилив на енергия, защото кръвта се пречиства и в нея започва да тече голямо количество кислород, необходимо за всички клетки.

Също така, рН на тялото се променя от киселинно към алкално. Пиенето на алкална вода в продължение на три месеца пречиства дебелото черво. Постепенно изчезват болките в ставите, екземите, псориазиса, проблемите с кръвното налягане, алергиите и т.н. Научно е доказано, че раковите клетки не могат да се размножават в алкална среда!

Алкалната вода съдържа 15 % от ПДП (препоръчителен дневен прием), на полезните и много нужни за организма минерали – Са, Mg, K и Na!
Калцият е основна съставка на костите и зъбите. Влияе положително на обмяната на веществата, необходим е за нормалната работа на сърцето и правилното функциониране на организма.
Магнезият взима участие в над 300 биохимически процеса и по тази причина има съществено влияние върху имунната и нервна система. Предотвратява склероза и атеросклероза на кръвоносните съдове, камъни в бъбреците и ракови заболявания.
Калий. В медицината е известен като минерала за сърцето. Заедно с натрия (Na) регулира водното равновесие в организма; ако натрий-калиевият баланс бива разрушен, то страдат функциите на нервите и мускулите.
Натрият е минерал който регулира обмяната на течности в организма, поддържа нивото на кислорода и се явявя идеален регулатор на кръвта.

Употребата на тази вода се явява най-добрия способ за задоволяване с минерали и подобряване на дневната диета.

Водата, третирана с уреда Hydro Health е богата на антиоксиданти и има силно детоксикиращо действие. Тя много добре хидратира, алкализира и пречиства организма от свободни радикали, токсини и отровни вещества.

ПИЕНЕТО НА АЛКАЛНА ВОДА ПОМАГА ЗА:

• Регулиране на киселинния баланс в тялото
• Неутрализиране на свободните радикали, чрез електролиза, която йонизира чешмяната вода и я обогатява с електрони

Освен това:
• регулира и поддържа функциите на имунната система
• забавя стареенето
• прочиства вътрешните органи
• подобрява храносмилането
• овладява апетита при злоупотреба с кафе и алкохолни напитки
• регулира теглото
• алкализира тялото
• регулира кръвното налягане
• засилва имунитета
• увеличава потентността
• подмладява организма
• подобрява съня
• облекчава болките
• подобрява състоянието на кожата и косата
• подържа здрави стави и кости.

Повишените нива на киселинност в тялото са предпоставка за сериозни заболявания като метаболична ацидоза, която води до загуба на жизненоважни хранителни вещества като калций и магнезий. Липсата на тези елементи, от своя страна, предизвикват мигрена, остеопороза и т.н. Алкалната вода се препоръчва при болни от диабет, високо кръвно налягане, заболявания на бъбреците, стомашно-чревния тракт и др.

Уредът Хидро Хелт e най-лесния начин да си направите алкална вода не само вкъщи, но и по време на пътуване. Хидро Хелт превръща обикновената вода в антиоксидантна минерализирана вода, с високи стойности на Ph. Организмът ни има нужда от нея, за да изхвърли излишната киселинност от храната, да се детоксикира и да подобри метаболизма и общото си здравословно състояние.

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА: 02/ 822 03 12; 0876 766 800

ВИЖТЕ ВИДЕОТО С ДЕЙСТВИЕТО НА УРЕДА ХИДРО ХЕЛТ!

Alkaline water stick, enjory healthy water every day!

Публикувахте от Jia Susan в 25 януари 2016 г.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 кг
Размери 8.0 × 2.0 см
b17_0

Share this post:

Recent Posts

Няма коментари

 1. Simona says:

  Супер доволна съм! От много време търся такъв уред, но съм срещала само много скъпи!

 2. Valeri says:

  Много полезно уредче, имайки предвид с какви боклуци се храним… поне водата, която пия вече е полезна за здравето ми!

 3. Георги Господинов says:

  Страхотен уред! Аз също от доста време си търсех такъв уред на народни цени, като този, иначе са в пъти по-скъпи. Откакто си го взех съм много доволен и изобщо не съм боледувал.

 4. Анатоли says:

  А има ли документирано изследване от независима лаборатория потвърждаваща,че действително променя състава на водата и ако има моля да го приложите и него.?

 5. НЕВЕНА says:

  ЗА КОЛКО ЛИТРА ВОДА Е ЕФЕКТИВЕН?

 6. Desislava Tellalova says:

  За колко време неутрализира водата и колко му е срока на годност?

 7. Десислава Теллалова says:

  За колко време алкализира водата и какъв е срока му на годност?

 8. Десислава Теллалова says:

  За колко време алкализира водата и какъв е срока му на годност?

 9. Георгиева says:

  Не виждам отговори на поставените въпроси относно документите за качеството на този уред и срока на годност на уреда или негова сменяема част. Моля да дадете отговор.

 10. Асен Асенов says:

  Постоянно ли действа този " уред"?
  Може ли да се постави в кана или в 5 л туба?
  Колко време да стои?
  Срок за употреба, подменя ли се често?

 11. admin says:

  Здравейте.

  С един такъв уред можете да алкализирате около 400 литра вода. След това няма как да се зареди и трябва да се смени с нов.

  Можете да си приготвите алкализирана вода по веднъж на ден и да я съхранявате в хладилник, но е най-добре да я алкализирате малко преди консумация.

  Водата, третирана с уреда Хидро Хелт, е богата на антиоксиданти и има силно детоксикиращо действие. Тя много добре хидратира, алкализира и пречиства организма от свободни радикали, токсини и отровни вещества.

  Половин литър вода се алкализира за около 10 мин.

  Можете да се обадите на тел. 02/ 822 03 12; 0876 766 800 – колегите ще ви отговорят на всички въпроси! :)

  Бъдете здрави!

Добавете коментар