Gelenkfit – капсули за опорно – двигателната система

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!

97.90 лв. 88.11 лв.

Код: 240 капсули Категория:

Описание

ПРОДУКТ №1 В ГЕРМАНИЯ

Ефективна формула за здрави стави, кости, хрущяли, сухожилия и мускули!

Опаковка за 80 дни – 240 капсули
Код: 30434

Цена: 97,90 лв.

Състав: Всяка капсула съдържа: Глюкозамин от черупкови организми – 170 mg, хондроитин сулфат – 100 mg, калций – 40 mg, магнезий – 25 mg, ниацин – 4 mg, пантотенова киселина – 1,5 mg, витамин В6 – 0,35 mg, витамин В2 – 0,35 mg, витамин В1 – 0,28 mg, фолиева киселина – 50 μg, биотин – 12,5 μg, витамин В12 – 0,63 μg.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: Хронични проблеми на опорно-двигателната система, при проблеми с костите, ставите, мускулите, хрущялите и сухожилията, при скованост, болка и износване на ставите.

Действие: Gelenkfit капсули съдържат глюкозамин и хондроитин, както и калций, магнезий и осем основни B-витамина, важни за метаболизма на мускулите, костите и ставите. Те са съставна част на съединителната и мускулната тъкан, изграждаща опорно-двигателната система.

Допълнително действие: Глюкозаминът и хондроитинът са основни компоненти при изграждането и правилното функциониране на ставите. Калцият и магнезият участват в изграждането на костите и до голяма степен на тях се дължи здравината и устойчивостта на скелета. Освен това те играят важна роля в процесите на мускулно съкращение. Недостатъчното количество на тези елементи е причина за възникване на мускулни схващания (крампи) и лесна умора. Правилното функциониране на опорно-двигателната система е немислимо и без наличието на ценни витамини, които са в основата на процесите извършващи се на клетъчно и тъканно ниво.

Начин на употреба: 3 пъти на ден по 1 капсула с чаша вода. При по-тежки състояния – 3 пъти на ден по 2 капсули с вода.

 

Знаете ли, че …

По последни данни около 1/4 от населението страда от болки в ставите, гръбначния стълб или мускулите, а при хората на възраст над 40 години процентът нараства до 50%. Дегенеративните ставни изменения засягат по-често възрастните, но в последно време този проблем се среща вече и при младите хора. Причината за тези промени зависи много от начина на живот, който водим. Най-често срещаните дегенеративни заболявания са артрозата (износване на ставния хрущял) и артрита (възпаление на ставите), които са причина за болка, скованост и трудна подвижност. Ставата може да извършва нормално своята функция само, ако отделя оптимално количество ставна течност, която играе роля на ‘’амортисьор’’ и предпазва хрущялите и костите от износване. Качеството на тази течност зависи от наличието на група вещества, наречени глюкозамини. Неправилните хранителни навици и некачествената храна, която приемаме води до недостиг и на други ценни за опорно-двигателната ни система вещества участващи в изграждането на ставите и поддържането на тяхната подвижност. Затова е изключително важно организмът да приема допълнително от тези ‘’градивни единици’’, за да се радва по-дълго време на свободата от движението.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Няма коментари

 1. Стефан Ангелов says:

  Аз съм на 54 години и имам болки в ставите от колега разбрах за Gelenkfit – капсули за опорно – двигателната система. Пия ги от 3 месеца и съм много доволен.

 2. Борис says:

  Пия капсулите от месец и мисля ,че ми помагат значително.

 3. Ралица Владимирова says:

  Някои би ли ми казал дали имат евентуално действие?

 4. Христо says:

  Да! Gelenkfit – капсули за опорно – двигателната система са страхотни и ги препоръчвам на всеки с проблеми с мускулите и ставите.

 5. Енчо says:

  Добри са. Gelenkfit – капсули за опорно – двигателната система ми помогнаха много повече от редица други медикаменти.

 6. Васил от Карлово says:

  Тук да кажа и аз за Gelenkfit. На 63 години съм, още работя и то на две работи, натоварвам си краката нормално, но от годините по строежите имам някои проблеми. Най-много като седна и после много трудно се раздвижвам. Аз хапчета сериозни досега не съм пил, но тези дъщерята ги взе и реших да ги пробвам.
  Тук трябва да кажа, че тя ми каза като почна да ги пия да намаля малко яденето, за да поотслабна. Аз взех че почнах да ям само го 17:00 часа. После – нищо. Лягам си към 22:30 и после на другата сутрин съм свежарка. Ами помогнаха ми много тези капсули, краката вече не ме болят, чувствам се по-лек, стъпвам нормално, няма го и онова изтръпване, което усещах сутрин. Доволен съм много, защото почти изчезнаха болките в ставите, ама и диета трябва да се спазва.

 7. Николай says:

  И аз искам да затвърдя мненията, които чета по-долу и да похваля този страхотен продукт, който ме накара да се усмихвам по-често. Работя в сферата на строителството и всекидневно извършвам редица тежки физически натоварвания, които ме докараха до положението да изпитвам силни болки в мускулите, сухожилията, също така в ставите и костите. Бях се решил да напусна тази работа, но тогава видях начина да не се откажа, и той беше Gelenkfit- капсули за опорно- двигателната система на Sanct Bernhard. В началото ги пиех по 3 пъти на ден по 2 капсули и в момента, в който почувствах подобрение продължих да го взимам по 3 пъти на ден, но по 1 капсула. Продуктът наистина е много успешен.

Добавете коментар