DR SILVER – СРЕБЪРНА ВОДА – 75 мл спрей – 150 ppm Супер активна и удобна за вътрешна и външна употреба!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!

8.90 лв. 8.01 лв.

Код: 20028

Описание

Суперактивна и удобна за вътрешна и външна употреба !
ДЕЙСТВИЕ
• Широкоспектърното действие на сребърната вода работи без да уврежда по никакъв начин клетките на тялото. Сребърните наночастици бързо и ефективно възстановяват и стимулират растежа на увредените тъкани. Изследвания са доказали, че при някои ракови клетки въздействани с колоидно сребро, се наблюдава намаляване и превръщането им в нормални клетки.
• Сребърната вода се прилага при бързо възстановяване след боледуване, след отслабване на имунитета и след диети. Използва се за дезинфекциране на плодове и зеленчуци.
• Сребърната вода успешно се бори с гъбички (кандида), вируси, бактерии и спирохети.
• Сртебърната вода е много ефикасна при третиране на отворени рани, язви, някои кожни проблеми, белези, различни заболявания и кожни инфекции.
• Сребърната вода се използва като капки в носа, като защитава от простудни инфекции и помага за унищожаване на патогенните вируси в носоглътката.
• Пръскането на мишниците периодично със сребърна вода премахва неприятния мирис от потта. Този мирис се дължи на наличието на микроорганизми, които разлагат отделената пот.

НАЧИН НА УПОТРЕБА
При външна употреба : Бутилката се държи изправена и се напръсква кожата върху повърхностните рани, изгаряния и други случаи за дезинфекция.
При вътрешна употреба: Приема се 1-3 пъти дневно по 1 мл (7 впръсквания) директно в устата.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар