Dr. Nature ВИТАМИН С КОМПЛЕКС – 473 мл

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Код: 30815 Категория:

Описание

Витаминът на живота!
СЪДЪРЖАНИЕ
Витамин С, шипки, биофлавоноиди от лимон, хесперидин, ацерола, рутин.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Често боледуване, срив на имунната система, грип, настинки, респираторни заболявания, за здравето на ставите, костите, венците, кожата, нервната и сърдечно-съдовата системи, за общоукрепване на организма.
ДЕЙСТВИЕ
Витамин С участва в изключително много жизнено важни процеси, което го прави един от най-употребяваните витамини. За по-бързо действие и максимален ефект е направена тази уникална течна формула. Ефективно неутрализира свободните радикали с мощното си антиоксидантно действие. Засилва имунитета и предпазва нервната и сърдечно-съдовата системи. Нормализира пропускливостта на клетъчните, укрепва кръвоносните съдове, участв ав регулацията на холестерола. Понижава риска от вирусни и респираторни заоблявания, тъй като активира неутрофилите. Стимулирайки синтеза на колаген подобрява състоянието на ставите, съдовете, еластичността на кожата.Ускорява регенерацията на тъканите и зарастването на раните. Увеличава продължителността на живота и неговото качество. Витамин С не позволява на нитратите попаднали в организма чрез цигарения дим, смога, зеленчуците, бекона и др. да се превърнат в канцерогени. Намалява нивата на лошия холестерол и риска от развиване на атеросклероза.
Витамин С в течна форма подсилен с високо антиоксидантни биологично-активни продукти много по-лесно се абсорбира в организма и ефекта от неговото благотворно действие настъпва по-бързо.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Възрастни и деца над 12 години приемат по ½ с.л.(7,5мл) дневно. Деца между 6-12 години по ¼ с.л.(3,75 мл) дневно. Дозата се приема с вода или друга течност.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар