Коластра – Colostrum

промоции
Промоция!

79.90 лв. 71.91 лв.

Код: 30468, 90 капсули Категория:

Описание

Опаковка за 90 дни
Код: 30468 Цена: 79,90 лв.

Коластрата е млякото на всеки бозайник в първите 24 часа след раждането. Тя съдържа уникално съчетание на растежни фактори и ефективни съставки, които никъде другаде в природата не са в такава висока концентрация и толкова добре балансирани. Капсулите с коластра на Sanct Bernhard се произвеждат от млякото на крави отглеждани в екологични райони в контролирани немски стада.

Състав: всяка капсула съдържа 400 mg коластра, от които минимум 18% Имуноглобулин G (IgG) – 72 mg.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: срив на имунната система, грип и вирусни заболявания, ангини, херпеси, бактериални инфекции, кожни инфекции – акне, афти, трудно зарастващи рани, пародонтити, възпаления на дихателните пътища – бронхити, пневмония, астма, проблеми с пикочно-половата система – цистит, пиелонефрит, простатит, аденом, проблеми с храносмилателната система – гастрит, язва, колит, нарушена микрофлора,  проблеми с костите и ставите – артрит, артроза, рахит, остеопороза, подагра; диабет, регулиране нивото на холестерола.

Действие: Коластрата е една от четирите клетъчни храни, тя съдържа над 37 имунни и 8 растежни фактори, които поддържат и възстановяват почти всички органи и системи в организма. Проявява ясно изразено имуномодулиращо, антивирусно, антибактериално, противовъзпалително, антиокисдантно, антираково действие.

Допълнително действие: Коластрата унищожава патогенните микроби, подпомага заселването на полезни бактерии, успокоява и заздравява раздразнените и свръхпропускливи черва, изгражда бариера срещу токсините и патогените, подобрява усвояването на храни, добавки и лекарства. Коластрата предпазва от инфекции на пикочо-половата система, на дихателните пътища, укрепва костната плътност, увеличава мускулната тъкан, предпазва от развитие на алергии, повишава издръжливостта при тежки физически и психически натоварвания, подобрява еластичността на кожата, подобрява емоционалното състояние.
Благодарение на уникалното съчетание на естествени растежни фактори в подходящо съотношение през последните години коластрата се счита за едно от най-перспективните средства за съхраняване на младостта, забавяне на остаряването и регенериране на всички тъкани в организма.

Начин на употреба: 1-2 пъти дневно по 1 капсула с вода. За деца – 1 капсула дневно. Не приемайте с горещи течности.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Няма коментари

 1. Димитър says:

  Който не го е болял зъб, само той не знае какъв ужас е. Много съм доволен от тази добавка! Чак неочаквано доволен, защото в началото си мислех, че тия природни хави не действат. А като чух коластра помислих, че докторката нещо ме занася.
  Аз пия тези добавки вече втори сезон. Умишлено си ги взимам сега в началото на есента, защото освен за зъбите, коластрата ми е и имуностимулатор.
  А иначе проблемът със зъбите ми е следният и ако някой има същия проблем, изобщо да не си губи времето в страдания, ами да си поръча едно шишенце коластра.
  Значи, аз имам мост. Обаче се беше получило едно усложнение. Отвътре взе да работи нещо, наду се, почервеня, бузата ми пламна направо. Една седмица полудях от болки. Отидох на зъболекар, свалиха моста, мъки, ужас. Там зъболекарката ми препоръча една специална паста за зъби, вода за уста и тези добавки коластра. Тях ги пия заради микробите и други бактерии, които са в устата и от които ми се наду зъба и стана този проблем.

 2. Лидия says:

  Детето ми се разболяваше много често, това е най-голямата мъка за една майка да гледа как детето и страда.Грип, настинка, а и по сериозни неща, алергии дори започнаха да се появяват. Храня го здравословно, обличам го добре , подържам му хигиената . Детето е добре гледано и много внимаваме за него. Приема витамини, но явно не може да изгради добър имунитет. Лекарката ни препоръча да му купя коластра като ми обясни за своиствата, които има тя и купих коластрата на Sanct Bernhard. Започнах да му го давам в началото на есента миналата година от тогава няма никакви здравословни проблеми, да чукна на дърво. Аз и съпруга ми също пием от добавката сме здрави. Пожелавам ви много здраве, защото това е най-важното нещо.

Добавете коментар