CLA капсули за отслабване – елиминира излишните килограми

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!
(2 клиентски отзива)

70.11 лв.

CLA капсули за отслабване – лесен начин да елиминираме излишните килограми!

Ефективно отслабваме, дори и докато спим!

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА: 02/ 822 03 12; 0876 766 800

Код: 30462 - 120 капсули Категория: Етикети: ,

Описание

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА: 02/ 822 03 12; 0876 766 800

CLA капсули за отслабване – лесен начин да елиминираме излишните килограми!

Ефективно отслабваме, дори и докато спим!

Опаковка 120 капсули
Код: 30462

капсули за отслабване

CLA капсули за отслабване

Състав: Всяка капсула съдържа 500 mg мастни киселини (от които 400 mg чиста конюгирана линолова киселина – CLA).

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: хора с наднормено тегло, затлъстяване, за редуциране на мазнините в тялото без загуба на мускулна маса, за ефективно отслабване.

Действие: конюгираната линолова киселина действа в две насоки: първо потиска отлагането на нови количества мазнини в мастните клетки и второ – активира процесите за изгаряне на натрупаните.

Допълнително действие: Това е естествена мастна киселина, която благоприятно влияе върху метаболизма, включително и през нощта. По този начин спомага за изгарянето на мазнините дори по време на сън. Намалява нивото на лошия холестерол.

При употребата на конюгираната линолова киселина се избягва ‘’йо-йо’’ ефектът, тъй като разградените мазнини не се натрупват отново, след спиране на продукта. Това позволява да се запази за дълъг период от време добре оформена фигура. За още по-сигурен ефект е добре CLA капсули на Sanct Bernhard да се комбинират с някакъв вид спорт или по-интензивна работа.

В повече от 200 изследвания в цял свят се посочва, че CLA може да спомогне за намаляване честотата на рак на гърдата, за подобряване симптомите на астма, контрол на кръвната захар (диабет), както и ограничаване степента на атеросклероза и сърдечно-съдови заболявания. CLA капсулите са изключително ефективни в борбата с килограмите и са хит през последните години в европейските аптеки и дрогерии.

Начин на употреба: 3 пъти дневно по 2 капсули с вода.

Знаете ли, че…

Този тип ненаситена мастна киселина (CLA) се среща в природата главно в месото на преживните животни и в млякото. Единственият естествен източник за човека е чрез консумация на месо от преживни животни (главно телешко) и мляко. Натрупвнето и съдържанието на естествена конюгирана линолова киселина в месото и млякото зависи от храната, която животните приемат. Те не трябва да консумират само изкуствени фуражи, а е нужен и прием на прясна трева (т.е. да пасат трева).

Само в естествени условия може да се натрупа достатъчно количество CLA в месото на животните, за да бъде сигурен източник и за човека. В днешно време, поради модернизацията на фермите и селското стопанство като цяло, този източник не е много сигурен. Смята се, че това е една от причините сред населението на САЩ да има толкова висок процент на затлъстяване.

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА: 02/ 822 03 12; 0876 766 800

Допълнителна информация

Тегло 120.00000000 kg

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Няма коментари

  1. Божура says:

    Aз си взех капсулите за отслабване февруари месец. CLA-капсулите се оказаха най-доброто, което съм пробвала. Съжалявам, че няма как да ви покажа снимка преди и сега, за да видите разликата. Аз съм пила какви ли не чайове и прахчета. Не съм мързелива – редовно правя упражнения. Ходя при една приятелка на пилатес, но това тяло, което постигнах благодарение на CLA-капсулите, с нищо друго не можеше да се постигне. Явно чиста конюгирана линолова киселина е била необходима, за да се освободя трайно от паласките, които бях оформила. Имах за цел да отслабна това лято, защото с мъжа ми бяхме в Гърция на море и ми се искаше да се чувствам по-комфортно с бански и в крайна сметка се случи. Само искам да допълня, че аз взимах по една капсула повече през първия месец и резултатите са видими. Въпреки, че вече не ги пия, не съм си върнала старите килограми и много се надявам това да не се случи. А и да се случи, винаги мога да си поръчам пак CLA-капсули. С тях се отслабва, наистина.

  2. Камелия says:

    Последните 5 години качих 15-20 килограма, което определено не ми се харесваше, но беше неизбежно заради застоялия начин на живот, който водех, а също и неправилното хранене. От 1 година полагам големи усилия да променя нещата, пробвах различни диети, методи за разделно хранене(по този начин свалях килограми,но в момента когато спирах съответната диета-килограмите се връщаха, получаваше се т.н. йо-йо ефект) , както и спорт под формата на много разходки. Видях че нещата не се получават така както си ги представях, затова прибегнах до CLA- капсули за отслабване на Sanct Bernhard. Свалих 15 килограма за 5 месеца, което е изцяло в нормите на здравословното и съм много щастлива. Отново влизам в дрехи, за които тотално бях изключила възможността, че някога ще мога да облека. Сега съм спряла приемането на капсулите за отслабване, но теглото ми не се покачва. Ако в бъдеще отново имам излишни килца за сваляне пак ще прибегна до тези CLA капсули.

Добавете коментар