CISTUS (скална роза) – 180 таблетки Нова формула за силен имунитет!

Код: 30516 Категория:

Описание

Нова формула за силен имунитет!
СЪДЪРЖАНИЕ
Всяка таблетка съдържа полифеноли от Скална роза – 29мг, Витамин С от Ацерола – 10мг, Цинк – 1,7мг.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Отслабен имунитет, чести боледувания, грип, склонност към настинки и инфекции.
ДЕЙСТВИЕ
Продукт с мощно противомикробно, антиоксидантно и противовирусно действие, с високо съдържание на полифеноли. Предпазва от заболявания, неутрализира свободните радикали, поддържа цялостта на клетъчните мембрани, блокира разрушителните оксидантни процеси в клетката. Подмладява клетките и целия организъм, забавя процесите на стареене. Добавеният цинк и естествен витамин С от ацерола засилват действието на продукта, като укрепват имунитета, предпазват от заболявания, нормализират редица ензимни процеси и усилват съпротивителните сили на организма.
Полифенолите ограничават и спират окисляването на липидите в кръвта, намаляват нивата на „лошия” холестерол LDL и повишават нивата на „добрия” холестерол HDL . Лошият холестерол е причина за отпразнуването и натрупването на плака, която причинява запушвания в сърдечно-съдовата система и коронарната болест..
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Приемат се дневно по 2 таблетки 3 пъти на ден, преди хранене, като се смучат.
ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ…
В Близкия Изток и Южна Америка, растението скална роза е познато от много години, след което започва да се разпространява в Гърция и Средиземноморския регион. Скалната роза с богатото си съдържание на полифеноли и флавоноиди има силно антивирусно, антибактериално, противовъзпалително и противогъбично действие. Полифенолите имат силно защитно действие и антиоксидантни свойства. Те имат уникалната способност да унищожават свободните радикали, предизвикващи оксидацията на организма, които са съществен фактор за започване на различни болестни процеси в човешкото тяло.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 кг

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар