BCAA – Аминокиселини с разклонени вериги. При силни мускулни натоварвания!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!

52.50 лв. 47.25 лв.

Код: 30236 Категория:

Описание

При силни мускулни натоварвания!
100 таблетки
СЪСТАВ
Смес от аминокиселини Kyowa; L – левцин, L – изолевцин, L – валин.
Всяка таблетка съдържа L – левцин – 0,5гр; L – изолевцин – 0,25гр; L – валин – 0,25гр; Витамин B 6 – 0,28мг. (BCCA в съотношение 2:1:1)
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Интензивни физически тренировки и натоварвания, изграждане на мускулна маса, нарушена мускулна маса, дефицит на белтъчна храна. При възстановяване след тежки натоварвания и продължително боледуване.
ДЕЙСТВИЕ
Ускоряват синтеза на протеини и процеса на изгаряне на мазнините, спомагат регенрацията на мускулните белтъци  и имат антибактериално действие.  Тази високоефективна комбинация  е абсолютно необходима за възстановяването на мускулите и техния разтеж, предпазва от разтежение, търавми и неприятни усложнения след тежки натоварвания, благодарение на специфичното съотношение от трите аминокиселини и витамин Б6.
Трите аминокиселини повишават издръжливостта и устойчивостта при натоварвания и осигуряват енергията ,  необходима за работата на мускулите.
При прекомерна физическа активност и последващо състояние на стрес,  L – левцинът снабдява организма с енергия, поддържа азотния баланс и съхранява мускулния гликоген. Това е единствената аминокиселина в организма, която активира и повишаванивата на протеиновия синтес в мускулите, независимо от останалите киселини с 33%.
L – изолевцинът има директно влияние върху възстановяване на мускулната структура и увеличаване на нейната издръжливост. Тази аминокиселина е от най-голямо значение за енергийните процеси в мускулната тъкан.
L – валинът отговаря за мускулния метаболизъм, поддържането на хранителния баланс в организма, растежа и възстановяването на мускулите и има стимулиращ ефект.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ
Не трябва да се използва от бременни, кърмещи жени и деца!
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Приемат се по 5 таблетки дневно с вода, по време или след физическо натоварване.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар