Ацерола

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!

77.50 лв. 69.75 лв.

Код: 300 капсули Категория:

Описание

АЦЕРОЛА

 

СУПЕР ЦЕНА!

Защитете организма си с екстракт от ацерола –
плодът с най-високо съдържание на витамин С!

 

 

Опаковка за 300 дни
Код: 30472 Цена: 77,50 лв.

 

Състав: Всяка капсула съдържа 400 mg ацерола на прах и 100 mg витамин С.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: срив на имунната система, настинки и грип, тежки физически и психически натоварвания, бедно на витамини хранене, алергии, при вирусни и бактериални инфекции.

 

Действие: Ацеролата е плодът с най-висока концентрация на естествен витамин С, което го прави най-лесно усвояемия за човешкия организъм. Тя съдържа два пъти повече магнезий, калий и витамин В5 в сравнение с портокала. Също така съдържа витамин А, рибофлавин и витамин В3. Поради този богат състав и допълнително добавеният витамин С, капсулите с ацерола имат мощно антиоксидантно действие и предпазват организма от свободните
радикали. Освен това подпомагат организма при засилване на имунната система, зарастване на рани и фрактури, подсилване на кръвоносните съдове.

 

Допълнително действие: Витамин С е необходим за здрави зъби, венци, кости. Подпомага абсорбцията на желязото. Необходим е за синтеза на колаген. Предотвратява превръщането на нитратите (от смог, цигарен дим, зеленчуци, бекон и др.) в канцерогени (вещества, причиняващи ракови заболявания). Подпомага за намаляването на холестерола и за предотвратяването на атеросклерозата.

 

Начин на употреба: 1 капсула дневно се приема с вода. Препоръчително е сутрин. По необходимост дозата може да се увеличи до 2-3 капсули дневно.

 

Знаете ли, че …
Ацеролата е малко дърво или храст, което ражда малки червени плодове. Прилича на европейската череша. Расте в Южна Америка, Бразилия, Ямайка. За сравнение – портокалите дават от 500 до 4000 ppm витамин С или аскорбинова киселина, докато в тестове с ацерола тя е от порядъка 16,000 до 172,000 ppm. Ацеролата може да съдържа до 4,5% витамин С, в сравнение с 0,05% в обелен портокал. Съдържанието на витамин С в ацеролата варира в зависимост от зрелостта на плода, сезона, климата и местността. Когато плодът започне да узрява се губи голямо количество витамин С, затова ацеролата, която се използва в капсулите, се бере, докато плодът е зелен.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg
b17_0

Share this post:

Recent Posts

Няма коментари

 1. Сашка от Враца says:

  Искам да кажа за ацеролата. Ползвах капсулите след като претърпях много тежка катастрофа. Имах пукнати ребра, фрактура на бедрената кост и множество натъртвания. Прекарах около три месеца в болница и едвам се оправих, както от шока след случилото се, така и от счупванията.
  една от сестрите в болницата ми каза за този плод ацерола. Аз избрах капсулите на Sanct Bernhard, защото са много пречистени и качествени. Пих ги три месеца в малко по-високи дози. Да не кажа направо ударни количества. Благодарение на тях аз почувствах много по-свежа и усетих невероятен прилив на сили. Иначе се бях отпуснала и залежала. Не знам дали заради ацеролата се възстанових толкова бързо, но е факт, че докато бях у дома и лежах не се разболях нито веднъж, а беше зимата и семейството ми се изреди два пъти да кара настинки и грип.
  Ацерола е много добър продукт и аз ще си взема и тази зима пак, за да съм в кондиция и за да предпазя семейството си от новия щам на грипа, който казват, че бил доста сериозен.

 2. Сашка от Враца says:

  Аз претърпях преди време катастрофа и имах много травми-пукнати ребра, счупване на бедрената кост и натъртвания. Докато бях в болницата една сестра ми каза, че е пиела ацерола заради костите, понеже и тя си била счупила ръката. Като ме изписаха си взех ацерола на Sanct Bernhard, защото разбрах, че са най-пречистени и въобще немското качество е за предпочитане. Почнах да ги пия и така беше цяла зима. Аз ги пих в по-голяма доза, направо ударна. Не мога да ви опиша колко ободрена се чувствах, имах сили за терапиите и раздвижването и не боледувах нито един ден, а те изкараха много тежко зимните инфекции.
  Не знам дали ацеролата ми помогна за по-бързото възстановяване, но е факт, че аз се чувствах много по-добре. Mисля и тази зима да си ги взема пак, за да се предпазя от болестите, защото за мен не е добре да се залежавам. Сега съм на работа и се чувствам много добре. Ще гледам да взема от ацеролата този път малко повече като количество, за да мога да давам и на децата.

 3. Лидия says:

  Явно имах някакъв срив в имунната система, защото се разболявах много често, особено през тези преходните сезони, когато през нощта е 5-6 градуса, а през деня става над 20. Лесно настивах, а настина ли- веднага лепвах някакъв вирус и хайде една седмица лечение, като винаги „пълна програма”- започва се от хрема, през висока температура и се завършва с неприятна кашлица. Това ми омръзна и реших да взема мерки и да повиша имунитета си. Ядях много цитрусови плодове, богати на витамин C, купих си и блистери с витамин C. Тогава обаче прочетох в интернет за Ацерола на Sanct Bernhard и мигновено се снабдих с него. Пия си го профилактично всеки ден по една капсула и мога да се похваля, че почти година не съм се разболявала.

Добавете коментар