AktiVen

Разпродажба!
(3 клиентски отзива)

40.41 лв.

Код: 120 капсули за 60 дни Категория:

Описание

AktiVen

За здрави крака и вени!

Опаковка 120 капсули за 60 дни
Код: 30423 Цена: 44.90 лв.

 

Състав: Всяка капсула съдържа: eлда на прах 250 mg, екстракт от див кестен – 100 mg, витамин C – 75 mg, екстракт от червени лозови листа – 50 mg, ниацин – 10 mg, соли и естери на витамин E – 7,8 mg, витамин B6-хидрохлорид – 1,0 mg, витамин B1- мононитрат – 1,0 mg.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: болезнени, уморени и натежали крака, разширени вени, проблеми с проточността на венозната кръв, отоци, спазми, болки, възпалени капиляри, при тежки физически натоварвания, наднормено тегло, продължително стоене на крак, липса на движение, носене на обувки с високи токчета, кръстосване на краката при седене.

 

Действие: AktiVen капсулите подобряват състоянието при болезнени, уморени и натежали крака и спомагат за облекчаване и премахване на симптомите при разширените вени.

 

Допълнително действие: Капсулите AktiVen помагат за заздравяването на кръвоносните съдове, подобряването на проточността на кръвоносните съдове и венозната кръв, ускоряването на венозната циркулация , стимулирането на лимфната система.

 

Начин на употреба: 2 пъти на ден по 1 капсула с чаша вода преди хранене.

 

Знаете ли, че …

 

AktiVen капсули със съдържащите се витамини B1, B3 (ниацин), B6, C и E представляват идеалната хранителна добавка за всички, които покрай многото движение искат да направят нещо допълнително, за да имат здрави крака и вени.
Във всички части на дървото на дивия кестен, използвани в медицината, се съдържат различно количество въглехидрати, белтъци, мазнини, гликозиди, сапонини, дъбилни вещества, смоли, витамини (С, група В), калий, фосфор, магнезий, калций, натрий и желязо, мед, флуор, силиций. На богатия и разнообразен химически състав се дължат благоприятните здравни ефекти на дивия кестен – съдосвиващо, болкоуспокояващо, противовъзпалително действие. Дивият кестен се използва успешно за укрепване на венозни и капилярни стени за намаляване риска от образуване на кръвни съсиреци.

 

Елдата (fagopyrum esculentum), която произхожда от Китай, се числи там към най-важните основни хранителни продукти като биологически пълноценна житна култура.

Червените лозови листа оказват положително влияние върху кръвоносните съдове до най-малките капиляри. Съдържащите се в тях полифеноли, на които се приписва и положителния здравен ефект на червеното вино, се считат за защитен фактор на клетките, със силни антиоксидантни свойства.

Допълнителна информация

Тегло 120.00000000 кг

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Няма коментари

  1. Теодора says:

    Искам да попитам дали тези капсули ще помогнат за болки в глезените, особено когато краката са уморени? преди няколко месеца претърпях злополука, изкълчих си глезена, докато се опитвах да нахраня котката. Бях на лекар, той ми каза че няма нищо. Снимаха го, прегледаха го както си му е реда, но не откриха никаква травма на крака. Пила съм съм различни лекарства, предимно болкоуспокояващи, но нищо не помага. Една моя близка ми каза, че подобни били болките и при разширени вени, затова питам дали AktiVen може да ми помогне. Моля ви, споделете ако имате някакви наблюдения и впечатления за тези капсули. Аз съм взимала други добавки на Sanct Bernhard, пих червената боровинка за цистита и съм много доволна, затова сега искам да разбера дали някой е пробвал това или ако може някаква информация повече. Благодаря ви. Господ здраве да ви дава!

  2. Красимир says:

    Взимал от капсулите на майка ми. Тя много бързо напълня през последната година и й беше трудно да ходи, краката много я боляха. освен това имаше едни периоди, в които краката й отичаха и то най-интересното беше, че се подуваше само единия крак. Не я болеше много, но отоците бяха нещо страшно. Наложи се да й взема някакво лекарство, защото щеше да хване артрит от студената вода, в която ги киснеше постоянно. Взехме й немските капсули AKtiVen, защото преди време тя имаше едно немско мазило, пак за краката и остана много доволна. И този път сме доволни. От капсулите майка ми казва, че няма болки, не знам при вас дали ще има ефект, но нищо не пречи да опитате

  3. Стефан says:

    Дядо ми имаше разширени вени, които смяташе да оперира, но лекарите го посъветваха да не го прави, защото е на 75 години и „..не било препоръчително да се залежава дълго време..”, просто не си струват усилията.. Интересувах се по темата, за да мога да помогна на дядо ми и се спрях на продукта на Sanct Bernhard с името АktiVen. Той има свойството да заздравява кръвоносните съдове и да ускорява венозната циркулация, заради което прецених, че е точно това, което търсих. Месец и половина след като започна да приема капсулите AktiVen моят скъп дядо забеляза, че симптомите на разширени вени постепенно се премахват, за което ми беше много благодарен. :)

Добавете коментар