Селен плюс A, C и E

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!

41.50 лв. 37.35 лв.

Код: 120 капсули Категория:

Описание

Селен плюс A, C и E

 

СУПЕР АНТИОКСИДАНТ!

Уловете свободните радикали!
Запазете клетките здрави!

Опаковка 120 капсули за 120 дни
Код: 30406 Цена: 41,50 лв.

 

Състав: Всяка капсула съдържа: селен – 60 μg, витамин C – 100 mg, витамин Е – 16,7 mg (25 I.E.), бета каротин – 5 mg, магнезий – 40 mg.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: чести инфекции, проблеми със зрението, стерилитет, сърдечни аритмии, проблеми с щитовидната  жлеза, дерматологични проблеми, чернодробни увреждания, при засилено физическо и психическо натоварване.

 

Действие: Микроелементът селен и витамините А, С и Е са мощни антиоксиданти, имат силно синергично действие и подпомагат: дейността на имунната и сърдечно-съдовата системи, щитовидната жлеза и способността за възпроизводство. Магнезият е жизненоважен катализатор на активността на ензимите, участващи в производството на енергия.

 

Допълнително действие: Комбинацията предпазва от образуване на свободни радикали и от проблеми, свързани с очите, косата, кожата и ноктите. Подпомага детоксикацията на организма, нормалната функция на сърцето, черния дроб, простатата и дебелото черво, предпазва от образуването на ракови клетки.

 

Начин на употреба: 1 капсула на ден с чаша вода по време на или след хранене.

 

Знаете ли, че …

Основната функция на селена като съставка на ензима глутатион пероксидаза е да подтиска окислението на липидите (мазнините). Ние си набавяме селен чрез зърнените храни. Изследванията показват, че селенът е в недостатъчни количества в почвата, а освен това се губи и при обработката на храната.
Вредното влияние на околната среда, отпадъчните газове, смогът, озонът, слънчевите лъчи, наркотичните вещества и стресът могат да доведат до образуване на агресивни субстанции. Тези субстанции се наричат „свободни радикали”. Свободните радикали могат да окажат влияние върху равновесието на реакциите при обмяната на веществата.
Капсулите на Sanct Bernhard, с внимателно съгласуваният състав на Селен плюс витамини А, С и Е, предлагат уникална възможност за стимулиране на функционалната годност на клетките до дълбока старост.

Допълнителна информация

Тегло 120.00000000 kg
b17_0

Share this post:

Recent Posts

Няма коментари

  1. Цонка says:

    Преди години започнах да получавам сърцебиене, получих учестен пулс,започнах да се изпотявам много,което е нетипично за мен, бях много изнервена, и бях под непрестанно напрежение. Притесних се за здравето си и отидох на лекар. Той ми каза, че трябва да направя изследвания на хормоните. Изследвах се и установиха, че имам проблеми с щетовидната жлеза. Предписаха ми хормонални лекарства и ми казаха да си купя някакъв продукт с високо съдържание на селен. Препоръчаха ми продукта на Sanct Bernhard – селен плюс А, С и Е. Пия го успоредно с хапчетата и се чувствам по-добре.

Добавете коментар