ДЖОЙНТ ПРОТЕКТ – 946 мл СУПЕР ФОРМУЛА ЗА ЗДРАВИ СТАВИ И КОСТИ!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!

79.90 лв. 71.91 лв.

Код: 30819 Категория:

Описание

Супер формула за здрави кости и стави!
СЪДЪРЖАНИЕ
Глюкозамин сулфат, метилсулфонилметан, хондроитин сулфат, хилауронова киселина, колаген, ликопен, витамин С, витамин D3.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Остри и хронични болки в ставите, артрити, артрози, остеопороза, ошипяване, изкълчвания, фрактури, навяхвания, скованост и възпаление на колената и пръстите.
ДЕЙСТВИЕ
Мощна биологично действие в течна формула за защита и в помощ на костно-ставния апарат. Най-модерната комбинация за борба с възпалителните и дегенеративните заболявания на ставите. Бързото и ефективно усвояване от организма е гарантирано от течната форма, която допълнително увеличава активността.
Основната функция на глюкозаминът, който е основна съставка на съединителната тъкан, е да стимулира синтеза на глюкозаминоклюкани. Те са необходими за възстановяване на ставния хрущял.  Глюкозаминът предотвратява разпадането на хрущялната тъкан. Облекчава болката и повишената чувствителност при повредени стави, има противовъзпалително действие.
Хидроитинът е важен компонент в състава на ставния хрущял. Той помага на хрущялната тъкан да усвоява течности, източници на хранителни вещества, които предотврътяват втвърдяването й. Предпазва остарялата тъкан от разрушаване и активира изграждането на нова. Намаля риска от развитие на остеопороза, загубата на калцийи регулира фосфор-калциевия обмен.
Високата биологична активност на метилсулфонилметанът и участието му в почти всички биохимични процеси го правят полезна съставка, способна да облекчи състоянието при различни проблеми. Укрепва организма при присихчески и физически стрес. Действа противоалергично и противовъзпалително.
Колагенът е от изключителна важност за структурата, еластичността и доброто състояние на кожата, костите, ставите, сухожилията, мускулите, кръвоносните съдове, очите, зъбите, косата, ноктите. Той е най-разпространения белтък в човешкото тяло.
Хиалуроновата киселина има най-висока концентрация в хрущялите и кожата. Тя присъства във всички тъкани и е важен елемент от ставната течност, която подкрепя ставите и е в ролята на смазка. Високата й хигроскопичност се измерва в това, че задържа вода 1000 пъти повече от собственото си тегло. Нейният дефицит води до износване на ставите и повишаване на триенето на ставните повърхности.
Ликопенът е мощен антиоксидант.
Витамин С участва в синтеза на колаген в организма.
Витамин D3 има важна роля в усвояването на калция и фосфора в организма. Има предпазващо действие върху ставите от калциране.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Приемат се по 30 мл (2с.л.) сутрин на гладно.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар