ДЖОЙНТ ПРОТЕКТ – 946 мл СУПЕР ФОРМУЛА ЗА ЗДРАВИ СТАВИ И КОСТИ!

алкогард промоция
Разпродажба!

79.90 лв. 71.91 лв.

Код: 30819 Категория:

Описание

Супер формула за здрави кости и стави!
СЪДЪРЖАНИЕ
Глюкозамин сулфат, метилсулфонилметан, хондроитин сулфат, хилауронова киселина, колаген, ликопен, витамин С, витамин D3.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Остри и хронични болки в ставите, артрити, артрози, остеопороза, ошипяване, изкълчвания, фрактури, навяхвания, скованост и възпаление на колената и пръстите.
ДЕЙСТВИЕ
Мощна биологично действие в течна формула за защита и в помощ на костно-ставния апарат. Най-модерната комбинация за борба с възпалителните и дегенеративните заболявания на ставите. Бързото и ефективно усвояване от организма е гарантирано от течната форма, която допълнително увеличава активността.
Основната функция на глюкозаминът, който е основна съставка на съединителната тъкан, е да стимулира синтеза на глюкозаминоклюкани. Те са необходими за възстановяване на ставния хрущял.  Глюкозаминът предотвратява разпадането на хрущялната тъкан. Облекчава болката и повишената чувствителност при повредени стави, има противовъзпалително действие.
Хидроитинът е важен компонент в състава на ставния хрущял. Той помага на хрущялната тъкан да усвоява течности, източници на хранителни вещества, които предотврътяват втвърдяването й. Предпазва остарялата тъкан от разрушаване и активира изграждането на нова. Намаля риска от развитие на остеопороза, загубата на калцийи регулира фосфор-калциевия обмен.
Високата биологична активност на метилсулфонилметанът и участието му в почти всички биохимични процеси го правят полезна съставка, способна да облекчи състоянието при различни проблеми. Укрепва организма при присихчески и физически стрес. Действа противоалергично и противовъзпалително.
Колагенът е от изключителна важност за структурата, еластичността и доброто състояние на кожата, костите, ставите, сухожилията, мускулите, кръвоносните съдове, очите, зъбите, косата, ноктите. Той е най-разпространения белтък в човешкото тяло.
Хиалуроновата киселина има най-висока концентрация в хрущялите и кожата. Тя присъства във всички тъкани и е важен елемент от ставната течност, която подкрепя ставите и е в ролята на смазка. Високата й хигроскопичност се измерва в това, че задържа вода 1000 пъти повече от собственото си тегло. Нейният дефицит води до износване на ставите и повишаване на триенето на ставните повърхности.
Ликопенът е мощен антиоксидант.
Витамин С участва в синтеза на колаген в организма.
Витамин D3 има важна роля в усвояването на калция и фосфора в организма. Има предпазващо действие върху ставите от калциране.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Приемат се по 30 мл (2с.л.) сутрин на гладно.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар