АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ – 946 мл Dr. Nature

промоции
Промоция!

44.90 лв. 40.41 лв.

Код: 30800 Категория:

Описание

Истинският „естествен лечител”! Сертифициран от IASC
Растението алое има над 300 разновидности. Aloe Vera Barbadensis известно още като „Чудото на растенията” е с най-добрите лечебни свойства. Гелът който се намира в съцевината на листата се използва за здравни и лекарствени средства и е най-скъпоценната част от растението. Свойствата на този „алое продукт” са максимално близки до тези на живото растение в най-чиста форма.
СЪДЪРЖАНИЕ
Гел от сърцевината на листата на Aloe Vera Barbadensis – 98%
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Срив на имунната система, дерматити, алергии, екземи, акне, проблемна кожа, херпес симплекс, атеросклероза, стомашни проблеми, отпадналост, диабет, болки в мускули и сухожилия, повишен холестерол, възпаления на дихателните пътища, вирусни и бактериални инфекции, контузии, рани, болки и шум в ушите.
ДЕЙСТВИЕ
Гелът от алое вера е изключително богат на витамини – A, B1, B2, B6, B12, C и E, никотинамид и фолиева киселина; аминокиселини – от които 8 незаменими; микро- и макроелементи – желязо, калций, магнезий, хром, натрий, калий, цинк, мед, манган;
Има доказано антиоксидантно, противоалергично, имуномодулиращо, противовъзпалително, регенеративно, болкоуспокояващо, противотуморно действие. Подобрява подвижността на ставите и мускулите и дейността на отделителната и храносмилателната системи.
Алое вера гел е идеален продукт за хора с проблемна кожа. Той се абсорбира лесно в кожата и започва да стимулира фибробластните клетки и тяхната ргрнерация. Именно това са клетките произвеждащи еластин и колаген в кожата и чрез тяхното стимулиране се получава оздравителен и подмладяващ ефект. Кажата става стегната и хидратирана.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Приемат се около 2 супени лъжици или 1 мерителна капачка ( 30 мл) от 1 до 3 пъти дневно преди хранене.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар