НОНИ СОК ОТ ТАИТИ – 946 мл Dr. Nature

промоции
Промоция!

64.90 лв. 58.41 лв.

Код: 30811 Категория:

Описание

Сокът на дълголетието! Силен антиоксидант и мощен имуномодулатор!Чист органичен сок с високо качество от прясно откъснати плодове Нони от контролиран биологичен район с добавка и вкус на малина.
Виталният сок Нони на Dr.Nature  е получен от чист сок от плодовете на Morinda citrifolia, отглеждани в контролиран биологичен регион в Таити. Свежите плодове се обработват грижливо, без да се нарушават полезните качеств на сока. Сокът от малина засилва биологичната активност и придава приятен вкус на продукта.
СЪДЪРЖАНИЕ
Чист органичен сок от нони (90%) и органичен сок от малина (9,6%).
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Инфекции от вирусен и бактериален характер, за регулиране на кръвното налягане, диабет, кисти, тумори, хепатит, менструални болки, безплодие, запушени маточни тръби, ставни болки, артрит, фрактура на костите, остеопороза, кашлица, астма,синузит, бронхит, катар, депресия, мигрена, главоболие, изгаряния, болести на простатата, бъбреците, пикочния мехур, при проблеми на черния дроб, дебелото черво.
ДЕЙСТВИЕ
Един от най-силните антиоксиданти познати на човека е виталният Био Сок от плода на Нони (Morinda citrifolia L). Той е общотонизиращ високоефективен продукт. Има противовъзпалителни и антибактериални свойства. Активирайки макрофагите и Т-клетките стимулира имунната система и в резултат има противотуморно действие.
Подобрява регенрацията и клетъчната обмяна. Ефективно спомага състоянието на храносмилателната и сърдечно-съдовата системи. Нормализира кръвното налягане и има мощно болкоуспокояващо действие.Подобрява сексуалната функция.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Сутрин преди хранене се приема по 30мл( 1 мерителна капачка или около 2 супени лъжици) един път дневно.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар