Омега 7 масло от облепиха – истински извор на сили и здраве

промоции
Разпродажба!

105.90 лв. 95.31 лв.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника, гастрити, колити, хемороиди, чернодробни проблеми, очни проблеми и дегенеративни заболявания, авитаминоза, проблеми с нивата на кръвната захар и липидите, трудно заздравяващи рани, преди и след лъчетерапия.

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА: 02/ 822 03 12; 0876 766 800

Код: 30450, 100 капсули Категория:

Описание

Омега 7 масло от облепиха

ХИТ В ГЕРМАНИЯ!

Супер формула – истински извор на сили и здраве за стомашно-чревния тракт, имунната система и регенеративните функции на организма!

Опаковка за 50 дни

Код: 30450

Състав: Всяка капсула съдържа 500 mg чисто масло от облепиха (Hippophae rhamnoides L.)

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника, гастрити, колити, хемороиди, чернодробни проблеми, очни проблеми и дегенеративни заболявания, авитаминоза, проблеми с нивата на кръвната захар и липидите, трудно заздравяващи рани, преди и след лъчетерапия.

Действие: Притежава регенеративно, общоукрепващо, имуностимулиращо, антиоксидантно, антирадиационно, противотуморно действие.

Допълнително действие:

Подобрява метаболизма и забавя процесите на стареене. Понижава риска от тромботични, атеросклеротични заболявания и проблеми на сърдечно-съдовата система, поради мощно антиоксидантно действие, като наред с това неутрализира свободните радикали, увреждащи клетъчните мембрани. Препятства развитието на старческа катаракта, подпомага зрението във всички възрасти. Подобрява имунитета и потентността. Мощен източник на провитамин А и витамин Е, особено подходящ преди и след лъчетерапия.

Начин на употреба: 2-3 пъти на ден по 1 капсула.

Знаете ли, че …

Маслото от Облепиха е един от най-богатите източници на природни витамини и биологично активни вещества: съдържа високи концентрации на витамини А, Е, С, В1, В2, В4, В6, В9, фолиева и никотинова киселини; каротеноиди, фосфолипиди, стероли, натрий, магнезий, желязо, манган и други микроелементи. По съдържание на витамин А и Е маслото от семената на облепиха превъзхожда всички плодове и зеленчуци.

В Русия използването на облепихата е свързано освен с традициите на народната медицина и с търсене на ефективен начин за защита на човешката клетка от израждане при радиацията.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Няма коментари

  1. Филипова от Пловдив says:

    Не искам да говоря за болестта си, защото тя вече е минало, искам да споделя добрите си впечатления от този уникален продукт, за който виждам, че няма никакви отзиви, което мен лично малко ме учудва. Комбинацията между Омега 7 и облепихата е толкова идеална, че който я е измислил сигурно все още е жив и здрав. Аз по принцип съм чувала много добри неща за цялата фирма Sanct Bernhard, която е немска и си държи на качеството.
    Специално аз взимах този продукт Омега 7 – Масло от облепиха за да се възстановя от тежко заболяване. И трябва да ви кажа, че нищо друго не ме вдигна така качествено на крака, както Омега 7 – Масло от облепиха. Ако се възстановявате от заболяване, което по една или друга причина ви е изпило силите, то Омега 7 и маслото от облепихаще ви дадат такава сила, каквато не сте и предполагали, че може да има.

  2. Десислава says:

    Бях чувала за авитаминоза,но никога не сън вярвала,че може да се случи и на мен. Не бях наясно нито за симптомите , нито за причината за това заболяване. Смятах, че се случва на хората, които не се хранят с достатъчно зеленчуци и плодове- като цяло на тези, който не се хранят балансирано, но уви. В продължение на няколко месеца имах главоболие, не можех да спя, нямах апетит като цяло не се чувствах здрава. Ходих по лекари докато накрая не си тръгнах от кабинета на доктора с диагнозата. Тогава разбрах,че организма ми не усвоява витамините, които приемам. Докторът ми предписа лекарства,които да подпомогнат усвояването на витамините, а тях ми каза да си набавя от Омега 7 масло от облепиха на Sanct Bernhard, защото то съдържа във високо съдържание на А, Е, С, В1, В2, В4, В6, В9 , магнезий и още много други микроелементи. Сега съм добре и продължавам да ползвам продукта.

Добавете коментар