БРОКОЛИ – нова надежда в борбата срещу рака!

промоции
Разпродажба!

114.90 лв. 103.41 лв.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ: Злокачествени заболявания на стомах, бял дроб, дебело черво и др. За профилактика при белодробни заболявания и за цялостна детоксикация на организма при отравяне с различни токсини.

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА: 02/ 822 03 12; 0876 766 800

Описание

Нова надежда в борбата с рака!

СЪДЪРЖАНИЕ: Всяка капсула съдържа 100мг екстракт от Броколи и 300мг екстракт от Синапено семе.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ: Злокачествени заболявания на стомах, бял дроб, дебело черво и др. За профилактика при белодробни заболявания и за цялостна детоксикация на организма при отравяне с различни токсини.

броколи

Броколи за отлично здраве

ДЕЙСТВИЕ: Екстрактите от броколи и синапено семе съдържат вещества – глюкозинолати, които се разграждат до „индоли” и серни съединения, като сулфорафан. Броколите съдържат и лутеин и каротеноиди. Те са изключително богати на витамини К, А и С и от група Б, както и на фолиева киселина, фосфор, магнезий, калий, фибри и др.

Данните показват, че съдържащият се в броколите сулфорафан и другите активни съставки помагат при борбата с някой ракови заболявания, като рак на белите дробове, рак на дебелото черво, рак на пикочния мехур, на гърдата, на яйчниците.

Тези съединения, активирайки определени гени в клетката, предизвикват увеличаване на производството на ензими, които участват в детоксикацията на канцерогени. Благодарение на сулфорафана, броколите и синапеното семе помагат при профилактика и лечение  на язви на стомаха и дванадесетопръстника. Тази съставка е допринася и за по-бързото възстановяване на кожата след слънчево изгаряне.

Броколите намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания. Мощното действие на каротеноидите (лутеин и зеаксантин) се изразява в подобряване на зрението и очите. При възпаления на дихателната система екстрактът от синапено семе оказва противовъзпалително действие, както и антиревматично.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Приема се по 1 капсула 2 пъти на ден.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ…

В 150г сварени броколи се съдържат над 70мг калций и над 120мг витамин С, който е важен за усвояването на калция. Броколите помагат за изграждане на силна имунна система, здрави кости.

Поради богатото наличие на витамини от група Б и фолиева киселина, които са от съществено значение за правилното клетъчно деление и участват при синтеза на ДНК, намаляват риска от вродени дефекти.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар