АУРИКУЛАРИЯ – 60 капсули

Ти лайф за Лекува
Промоция!

38.90 лв. 35.01 лв.

Код: 30308 Категория:

Описание

СЪДЪРЖАНИЕ
Екстаркт от Аурикулария – 400 мг.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Инфаркт, тромби, мигрена, атеросклероза, рак на кожата и простатата, за регулиране на кръвното налягане и холестерола, хемороиди, наднормено тегло, за повишаване на либидото.
ДЕЙСТВИЕ
Аурикуларията е богата на ценни белтъци, минерали, витамини от група „В” и вторични вещества, които предотвратяват появата на различни възпаления (особено на слизестите обвивки в организма на човека) и сгъстяването на кръвта. Гъбата възстановява кръвоснабдяването, което от своя страна води до предотвратяване на тромбози и други запушвания. Ето защо аурикулария е прекрсно средство против хеморагичен инсулт, инфаркт на миокарда и атеросклероза. Хората от Източна Азия консумиращи гъбата страдат значително по-малко от този вид заболявания.
Аурикулариятастимулира имунитета и при хронични заболявания и инфекции на лагвиците и кожата. Облекчава при болки в краката предизвикани от недостатъчно кръвоснабдяване.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Приемат се 2 пъти на ден по 2 капсули 30 мин преди хранене.
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ …
В Източна Азия гъбата Аурикулария  се използва за храна. На външен вид наподобява форма на човешко ухо. Според легенда, на бъзовото дърво на което се е обесил Юда започнали да растат гъби с форма на ухо.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар