ТИТАНОВА МАГНИТНА ГРИВНА за високо кръвно

промоции
Промоция!

59.00 лв. 53.10 лв.

Код: 59000 Категория:

Описание

ПРИЛОЖЕНИЕ НА МАГНИТИТЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ

Магнитното поле има толкова разнообразно действие, че може да се използва при огромна група заболявания. Основа на лечебното действие е подобряване на кръвообръщението и състоянието на кръвоносните съдове. От тук и разноплановостта на неговото използване. Това е така, защото правилната доставка на кръв, а с нея и хранителни вещества, в голяма степен определя работата на всички органи, състоянието на нервната система, костите, ставите и др. Важна част от биологичното действие представлява възстановяване на нормалната полярност на клетките, променяна в резултат на измененията, които настъпват в организма при стареене. Трети важен фактор е активиране работата на ензимните системи, което има съществено значение за всички обменни процеси в организма.
Интересен е въпросът защо именно магнитното поле, а не някой друг физичен фактор е толкова важен за организма. Отговорът на този въпрос е наистина разбираем – магнитното поле, за разлика от други физиотерапевтични фактори, е част от самия човек, намира се вътре в организма. Затова неговите нарушения представляват нарушение на здравето на човек. А корекцията на магнитното поле на човека не е лекарствена терапия, внасящи чужди, почти винаги токсични елементи в организма, а естествен лечебен метод, водещ до нормално състояние преди всичко на сърдечно-съдовата система, която най-често страда в съвременния свят.

ПРОБЛЕМИ И ЗАБОЛЯВАНИЯ, ПРИ КОИТО СЕ ПРЕПОРЪЧВА ВЪЗДЕЙСТВИЕ С МАГНИТНО ПОЛЕ.

Сърдечно-съдова система: високо кръвно налягане, хипертонична болест I-II степен, исхемична болест на сърцето със стабилна стенокардия, вегетативно-съдова дистония, постинфарктни състояния.
Централна и периферна нервна системи: травми на гръбнака, нарушения в гръбначното кръвообръщение, нарушения в мозъчното кръвообръщение, неврити, полиневропатии, невралгии, неврози, неврастении, парези.
Периферни кръвоносни съдове: атеросклероза I-III стадий, хронична венозна и лимфна недостатъчност, тромбофлебит на повърхностните и дълбоки вени и др.
Опорно-двигателна система: остеоартроза, артрити, полиартрити, рани, разтежения, изкълчвания, счупвания, болки в стави и кости.
Дихателна система: остри пневмонии, хроничен бронхит, бронхиална астма.
Храносмилателна система: язвена болест на стомахa и дванадесетопръстника, хроничен гастрит, панкреатит, дискинезия на жлъчните пътища, колит и др.
Респираторни заболявания: ринит, хроничен ринит, синузит, фарингит, ларингит, понижен имунитет.

 

ЗА ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА:02/ 822 03 12 и 0876 766 800

За онлайн поръчка използвайте бутона „Добави в поръчки“. Избрания продукт ще бъде добавен във Вашата пазарска количка

Цена: 59.00 лв.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар