ХЛОРОФИЛ – 473 мл Dr. Nature За здраве, енергия и сили!

Ти лайф за Лекува
Промоция!

57.50 лв. 51.75 лв.

Код: 30813 Категория:

Описание

За здраве, сила и енергия!
СЪДЪРЖАНИЕ
Всяка доза от 15 мл съдържа – 100мг 1005 чист хлорофил, получен от люцерна и листа на черница.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Активиране на възстановителните сили на организма, възпалителни процеси, вирусни и респираторни заболявания, понижен имунитет, проблеми със храносмилателната система, след употреба на антибиотици и други лекарствени средства, менопауза, за балансирано pH, за общо очистване на организма.
ДЕЙСТВИЕ
Хлорофилът играе важна роля за растенията, тъй като той преобразува слънчевата светлина в енергия. Хлорофилът в течна форма има мощен детоксикиращ ефект. Неговото силно биологично действие се изразява в поддържане на здрава кръвоносна система, стимулация на имунната система на организма, помага за по бързото зарастване на раните и регенерацията на тъканите.
Хлорофилът спомага за изхвърляне на токсините от организма, подобрява алкалността и има лек диуретичен ефект. Помага за изграждането на съединителната тъкан и укрепва мембраните, което способства за зарастването на открити рани, ерозии и язви. Ускорява имунната система на организма, участва във формирането на кръвнитев клетки и ускорява фагозитозата. Проявява антимикробно и противовъзпалително действие. Има антимугатенни свойства, като способства да се предотвратят патологични изменения на молекулите на ДНК.
Хлорофилът също така повишава функциите на задстомашната и щитовидната жлеза. Активира дейността на дебелото черво, регулира кръвното налягане и помага при анемични състояния. Премахва неприятния мирис в устната кухина и поддържа полезната микрофлора в организма. Подкрепя дейността на млечните жлези при кърмещи жени и активира ензимите участващи в синтеза на витамин К. Изключително полезен е за хора, който не получават необходимото количество дневна слънчева светлина.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
1 с.л. дневно (около 15мл) се разтваря във вода или сок.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар