Мултивитамини и минерали +ЛУТЕИН – 40 таблетки Здрави, енергични , с ясен поглед!!!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!

27.50 лв. 24.75 лв.

Код: 30259 Категория:

Описание

СЪДЪРЖАНИЕ
Всяка таблетка съдържа Витамин С – 80мг; Витамин РР – 16мг; Витамин Е – 12 мг; Витамин В5 – 6мг; Витамин В6 – 1,4мг; Витамин В1- 1,1мг; Витамин а- 800 микрограма; Фолиева киселина – 200микрограма; Витамин D3 – 5микрограма;  Витамин В12 – 2,5микрограма; Магнезий – 60мг; Цинк – 10мг; Желязо – 14мг; Манган – 1,5мг; Мед – 1мг; Йод – 150 микрограма; Лутеин – 1мг;
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
За бистър и ясен поглед, за жизненост и енергичност, здрава кожа и коса , за да повишите имунитета си и да забравите за умората и напрежението са ви нужни МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ + ЛУТЕИН !!!
ДЕЙСТВИЕ
Богати на витамини и минерали с добавка на лутеин за сила, бодрост и добра кондиция, комплексът на Екуилибра гарантира добра форма  и бързо възстановяване след боледуване и прием на лекарства. Той балансира енергийните процеси и обмяната на веществата и е подкрепа за имунната , нервната, ендокринната и опорно-двигателната системи.
Лутеинът от своя страна е добавка, която подкрепя зрението , поглъща вредните ултравиолетови лъчи и препятства ретинопатия, катаракта и други дегенеративни процеси в очите.
Мултивитамините и минералите не могат да бъдат синтезирани от организма и е необходимо да бъдат премани допълнително с храната. Техният прием е особено важен след провеждане на лечение, прием на антибиотици или други лекарствени препарати. Профилактиката е важна за вашето здраве !
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Прием по една таблетка дневно с вода.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg
b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар