Калций+Магнезий – 40 таблетки Единствената формула със супернатурален калций от мляко!!!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Код: 30262 Категория:

Описание

СЪДЪРЖАНИЕ
Съдържанието на всяка таблетка  е Калций от мляко – ТруКал (съдържа лактоза) – 172,8мг   и Магнезий -22,5мг
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Ако страдате от остеопороза, болки в ставите и костите, травми и счупвания на костите , меки нокти, крампи на мускулите, безсъние, стрес, тежки физически натоварвания, сърдечно съдови проблеми и раздразнителност вие имате нужда от Калций + Магнезий таблетки!
ДЕЙСТВИЕ
Невероятната комбинация , съдържаща ТруКал – натурален Калций получен от мляко , с добавка Магнезий за здрави кости, зъби, нервна система и мускули.  Тру Кал съдържа още и фосфор, магнезий, калий, цинк и мед, които са важни минерали за неговото усвояване.  Калцият и неговото усвояване са много важни за постигането на висока плътност на костите и борбата с деструктивните процеси на костите.
Магнезият  регулира баланса на калция и калия в клетките , най- вече в  сърцето  и стените на съдовете. Предпазва от  схващания и спазми на мускулите, крампи, отлагане на лош холестерол, заздравява стените на съдовете.
Комбинацията от Тру Кал и Магнезий регулира кръвното налягане и пулса, дейността на нервната система и мускулите, като Калцият подпомага контракциите им, а Магнезият ги отпуска. Тази комбинация е уникална и превъзхожда другите , които се предлагат на пазара поради високата биологично-активна форма в комбинация на други минерали от естествената среда в млякото.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Сутрин се приема по 1 капсула по време на закуска.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар