Куркума (Златно мляко) – чудото, което ще Ви избави от стотици болести

Ти лайф за Лекува
Промоция!

84.50 лв. 76.05 лв.

Код: 30522 Категория:

Описание

ЦАРИЦАТА НА ЛЕЧЕБНИТЕ ПОДПРАВКИ!!!

СЪСТАВ:
60 броя капсули, всяка от които съдържа Екстракт от Куркума 340мг, от които Куркуминоиди – 323мг, Холин – 50 мг, Екстракт от Черен пипер – 5мг.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ:
Нарушена стомашна функция и проблеми с перисталтиката, храносмилателни проблеми, при детоксикация на организма, проблеми с жлъчката и черния дроб, при артрити, остеоартрити и други възпалителни заболявания.

ДЕЙСТВИЕ:
Куркумата се използва от дълбока древност в традиционната медицина в Азия за лечение на бъбречни проблеми, стомашно-чревни разстройства, артритни болки, при понижен тонус и слаба енергия. КУРКУМИНЪТ, като основно активно вещество в куркумата, има мощно противовъзпалително действие.  Куркумата регулира функциите на храносмилателната система, като стимулира секрецията на стомашен сок. По този начи  подпомага черния дроб и жлъчката и подобрява функциите на червата и стомаха. Активизира мастните депа за енергийна трансформация и по този начин подобрява метаболизма на мазнини. Това се подсилва и от добавеня ХОЛИН, който поддържа нормална чернодробна функция и подкрепя липидната обмяна. Екстрактът от ЧЕРЕН ПИПЕР повишава бионаличността на куркумин в организма и подпомага усвояването му.
Куркумата със своето силно антиоксидантно действие неутрализира дейността на свободните радикали и така предотвратява преждевременното стареене. Куркуминът укрепва ставите и костите , поддържа правилно функционирането на черния дроб и нормални нивата на холестерола, подпомага имунитета. Куркумата също контролира и стойностите на кръвната захар.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Приемат се по 2 капсули дневно , след хранене. Капсулите се приемат цели с поне 200мл вода или сок.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар