УНГВЕНТ С ЕКСТРАКТ ОТ ЧАЕНО ДЪРВО За здрава и защитена кожа! 30 мл

промоции
Разпродажба!

5.90 лв. 5.31 лв.

Код: 50106 Категория:

Описание

За защитена и здрава кожа!
СЪДЪРЖАНИЕ
Висококачествен екстракт от чаено дърво. Без парабени.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Дерматити, акне, малки брадавици, малки пъпчици, алергии, възпалена и напукана кожа, различни херпеси, лишеи, екземи, ухапвания от насекоми, изгаряне (от слънце и от топлинен уред), кожни раздразнения, ожулвания, декобитвини рани (нанася се около раната), гъбички по кожата, грижа за интимните зони.
Превантивно се прилага за предпазване от кожни проблеми при излизане сред природата ( срещу възпаление от досег с растения и срещу ухапвания от насекоми).
ДЕЙСТВИЕ
Маслото от чаено дърво има антисептично, противогъбично, антибактериално и антивирусно действие.
Екстрактът от чаено дърво предпазва от кожата от всякакви кожни проблеми. Има подхранващо действие и запазва влагата в кожата, като я предпазва от изсушаване. Действа отблъскващо срещу насекоми и предпазващо от вредното влияние на околната среда. Унгвента е дерматологично тестван и има доказана грижа за кожата.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
1-2 пъти на ден се нанася тътнък слой на чиста кожа , върху проблемните зони с леки масажни движения.
Знаете ли, че …
Чаеното дърво е известно под наименованието “Зеленто злато” на Австралия. Представлява храст или ниско дърво и се е използвало от аборигените още от древността. В козметиката и фармацията започва да се използва усилено след 1970 година, като започва да се отглежда в специални плантации. Бактериите, гъбичките и вирусите се повлияват от силното му антибактериално действие.
Малката опаковка от 30мл се явява спасение за кожата, където и да се намирате. Не забравяйте, когато излизате от вкъщи!

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар