Дяволски нокът

промоции

Код: 30449 - 120 капсули Категория:

Описание

Дяволски нокът

 

НОВО

Ефективна формула срещу артрит, остеоартрит,
ревматоиден артрит и артроза!

 

Опаковка 120 капсули за 30 дни
Код: 30449

 

Състав: Всяка капсула съдържа 225 mg концентриран екстракт от Дяволски нокът (Harpagophytum procumbens) (еквивалентен на 1000 mg сух екстракт от дяволски нокът).

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: дегенеративни заболявания на опорно-двигателната система, артрит, остеоартрит и ревматоиден артрит, артроза, болки в гърба, лупус, лумбаго, фибромиалгия; заболявания на черния дроб, възпаления на пикочния мехур, повишен холестерол, подагра.

 

Действие: Дяволският нокът оказва противовъзпалително, противоревматично, обезболяващо, диуретично и седативно действие.

 

Допълнително действие: Намалява отока и болката на възпалени стави и възстановява тяхната подвижност. Подпомага при болки в мускулите, снема стрес, умора и отпадналост. Понижава нивата на серумния холестерол и пикочната киселина, има противомикробно действие. Дяволският нокът се използва при възпалителни проблеми на пикочния мехур и пикочо-половата система.

 

Начин на употреба: 4 пъти на ден по 1 капсула.

 

Знаете ли, че …
Растението е получило названието си „Дяволски нокът“ заради големите си кукообразни плодове. С лечебна цел се използват корените, които съдържат иридоиди (харпагозид и бета ситостерол), флавоноиди (кемпферол, лутеолин), калций, цинк, селен, магнезий и други важни биологично-активни компоненти.

Забележка: Консултирайте се с лекар преди употреба на продукта, ако имате язва на стомаха или дванадесетопръстника. Да не се използва от бременни.

Допълнителна информация

Тегло 120.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Няма коментари

 1. Константин Янков says:

  Работя в офис от 7 години. Разбира се това се свежда до продължително седяне седнал. И ето ,че се появиха и болките в гърба. Пробвах много медикаменти , но с минимален ефект. От колега научих за Дяволският нокът ,разбира се бях скептично настроен но след 2 месеца употреба ефектът е на лице! Дяволски нокът действа!

 2. Калина Трендафилова says:

  Дяволският нокът има ефект ! Поръчвам си втора опаковка.

 3. Цветелина Андонова says:

  Пенсьонирах се миналата година. През по голямата част от живота ми съм работила в на стол и излезнаха проблемите ми с кръста и гърба. Пробвах доста медикаменти но без резултат.Спрях се на този продукт и противно на очакванията той ми помогна наистина доволна съм много.

 4. Калина Пенчева says:

  Страдам от артрит има ли някой, който може да ми каже дали този продукт наистина помага срещу тази болест.

 5. Полина Рашкова says:

  Не знам аз го използвам за болки в ставите и гръбнака и съм много доволна наистина това е чудо.

 6. Светлана Баева says:

  Доволна съм от ефекта на дяволския нокът болките ми отшумяха чувствам се жизнена и подмладена.

 7. Цонка Кръстева says:

  Имах непоносими болки в гръбнака в продължение на две три години докато не открих Дяволския нокът наистина има чудотворно действие. Дори не съм и очаквала че ще съм толкова доволна.

 8. Илиян Карагйозов says:

  Адвокат съм и почти цял живот съм работил в кантора без движение в следствие, на което получих шипове по кръста и гръбнака. Пробвах доста различни лекарства и медикаменти и билкови рецепти докато не открих Дяволския Нокът. Наистина това е едно чудо.

 9. Бистра Казашка says:

  На мен дяволския нокът ми помогна много добре срещу болките ми в ставите.

 10. Юлия Цанкова says:

  Дадоха ми диагноза начало на остеопороза. Бях се отчаяла докато не намерих дяволския нокът. Наистина облекчава проблемът ми.

 11. Елена Попова says:

  Съгласна съм с вас продуктът е много качествен и наистина действа.

 12. Генчо Занев says:

  Това е чудотворно лекарство наистина. Не съм очаквал такива добри резултати.

 13. Костадинов says:

  Много съм доволен от дяволския нокът! Тези таблетки ме изправиха на крака! Проблемът при мен беше, че за около 2 години напълнях и това се отрази на движението. Това ме направи още по-мързелив. А пък работата ми е представителна. Работя като началник склад.
  За дяволския нокът на Sanct Bernhard чух от моя позната, която още по социалистическо време живееше в Дюселдорф и пращаше на майка й да пие от него. Жената още е жива и здрава, благодарение на продуктите на Sanct Bernhard. Като разбрах, че ги има и в България вече, изобщо не се замисли, ами си поръчах веднага.
  Пия дяволския нокът целогодишно. Като диуретик е страхотен, защото действа плавно, бавно, не ми се върти главата от него и не приличам на Мишелин вече. Ставите ми бяха под всякаква критика.
  Сега съм ок. Ходя нормално, дрехите ми са ми много по-широки отпреди и нямам никакви болки. Освен това ми се нормализира кръвното, което е още един + за мен.

 14. Александър says:

  Аз съм шофьор от 35 години, като от 30 с това си вадя прехраната. Имам над милион изминати километра зад гърба си, като съм карал и камиони, и автобуси, но най-вече леки автомобили. Това е един изключително заседнал начин на живот и нямаше как да не окаже влияние на здравето ми. Лекарите казаха, че имам шипове, заболяване известно в техните среди като Артроза. Болката е много силна и трябва човек да се лекува, за да не стане по- зле. Терапията включва използване на нестероидни противовъзпалителни медикаменти и кортикостероиди. Препоръчаха ми Дяволски нокът на Sanct Bernhard, защото това била най- ефективната формула срещу артроза! Закупих си го и вече месец го приемам по указание и трябва да ви кажа, че подобрение вече се забелязва. Болките определено намаляха. Важно е да се консултирате с лекар преди да започнете да приемате тези капсули, ако имате някаква язва.

Добавете коментар