Витамин Б комплекс

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!

18.60 лв. 16.74 лв.

Код: 30263 Категория:

Описание

Витамин B-комплекс – За здрава нерван система

СЪДЪРЖАНИЕ:

Витамин Б комплекс има 30 капсули и всяка от тях съдържа: Ниацин ( Б3) – 16мг ; Пантотеонова киселина (Б5) – 6мг, Рибофлавин (Б2) – 1.4мг; Витамин Б6 – 1.4мг; Тиамин (Б1) – 1.1мг; Биотин – 500микрограма, Фолиева киселина – 200микрограма, Витамин Б12 – 2.5 мг.
 

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ:

При стрес, преумора, проблеми с нервната система, кожата и косата, физически и умствени натоварвания, нарушени кръвотворни функции, енергийното обезпечаване на организма ,нарушения в липидната обмяна Ви е нужен Витамин Б комплекс !!!
 

ДЕЙСТВИЕ:

Начинът на действие се крие в комбинацията от Витамини Б, които допринасят за подобряване на енергийния метаболизъм и нормалното функциониране на нервната и имунната системи.
Витамин Б3 нормализира дейността на нервната и храносмилателната системи и обезпечава организма с  енергия. Той понижава нивата на холестерола и триглицеридите, подобрява кръвообръщението, участва в синтезирането  на важни хормони , като тестостерон, естроген, инсулин и има благоприятно въздействие върху кожата.
Пантотеновата киселина стимулира производството на антитела и превръщането на мазнините и въглехидратите в енергия. Участва в много ензимни реакции и нормализира функцията на надбъбречните жлези, клетъчното изграждане.
Рибофлавинът участва в производството на червените кръвни клетки и синтеза на хемоглобин. Той повишава чувствителността на ретината и дефицитът му може да додведе до кожни проблеми.
Витамин Б6 нормализира функциите на щитовидната и надбъбречните жлези. Той има изключително значение за метаболизма на аминокиселините , желязото, изграждането на червените кръвни телца и антитела.
Тиаминът има важно значение за метаболизма на въглехидратите. Той подобрява функциите на мозъка и дейността на нервната система и мускулатурата.
Фолиевата киселина повишава умствената и физическата работоспособност. Тя е важна за кръвотворенето.
Витамин Б12 подобрява растежа и апетита. Той има имуномодулиращо действие. Възстановява структурата на нервната тъкън, подобрява паметта и равновесието. Има голма значение за образуването на червните кръвни клетки.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Витамин Б комплекс се приема сутрин , по време на закуска по 1 таблетка дневно.
 

 

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар