Магнезий+Б комплекс при стрес физическо и психическо напрежение!!!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!

14.90 лв. 13.41 лв.

Код: 30241 Категория:

Описание

СЪДЪРЖАНИЕ
Магнезий плюс Б комплекс съдържа : Магнезий 375 мг ;  Витамин Б1- 1.1 мг ; Витамин Б5-6г; Витамин Б6-1.4мг
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Ако страдате от бърза уморяемост, стрес, нервно напрежение, чести схващания по време на сън, мускулни спазми(крампи), болезнени крампи на прасеца, разтежение на мускулатурата в областта на врата  и раменните мускули , изтръпване на прасците, трепването на клепачите, Вие имате нужда от Магнезий плюс Б комплекс!!!
Той ще ви помогне за по-доброто функциониране на нервната система при стрес и психическо напрежение. Подобрява работоспособността, нормализира обмяната на веществата и подпомага сърцето. Повишава мускулната сила и енергизира организма , като цяло .
ДЕЙСТВИЕ
Магнезий плюс Б комплекс действа, като заздравява имунната и ендокринната системи .  Поддържа мускулите и костите здрави , както и стабилен сърдечен ритъм . Нормализира състоянието на нервната система и нейните висши отдели (в съчетание с витамините от В-група).  Витамините В1, В5 и В6 подпомагат нервната система при голямо физическо и психическо напрежение и при силен стрес.  Участват комплексно в метаболитните и енергийните процеси в организма.
Здравата клетка има високо ниво на магнезий и при недостиг човек се уморява лесно , губи съня си и става раздразнителен.  Той може да намали нивото на холестерола в кръвта, да предотврати аритмията и запушването на артериите и вените с тромби.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Дозировка: сутрин по ½ таблетка дневно с малко течност.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар