КРЕАТИН За повече сила и мускулна издръжливост!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!

35.90 лв. 32.31 лв.

Код: 30235 Категория:

Описание

За повече сила и мускулна издръжливост!

СЪДЪРЖАНИЕ
Креатин монохидрат – 100%
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Силни физически натоварвания , най-вече за силови атлети, активни спортисти и хора трениращи за здраве и издръжливост.
ДЕЙСТВИЕ
Най-разпространената добавка сред активните спортисти е Креатинът . При интензивни и кратки физически натоварвания , креатинът стимулира производството на АТФ (през креатин фосфат), което е естествен енергиен източник за организма . Мускулните клетки активират производството на АТФ в организма, а това до голяма степен зависи от колоичеството на креатин. Ето защо при ударни и бързи натоварвания, когато запасите от АТФ в организма се изчерпват скоростно, е необходимо допълнително количество , за да бъде подобрена максималната издръжливост и сила, като бъде подпомогнато и натрупването на мускулна маса, в същото време.
Притока на вода към мускулите се повишава, благодарение на креатина. Анаболната среда подпомага неговото действиенамалява катаболизма на мускулите и влия положително на протеиновия синтез.Повишеното стимулиране на мускулния растеж, заедно с презареждането на с вода на клетките, увеличават натрупването на мускулна маса.  При редуващи се натоварвания, креатинът неутрализира излишната млечна киселина.
Тази аминокиселина е важна за цялостната физиология на организма и особено за клетки с висока енергийна консумация, както и зая нервната система и за мозъка. Тя е съставна част от кърмата и е от голямо значение за развитието на ембриона и мозъка на бебето.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
На ден се приемат по 3гр(1мерителна лъжичка) разтворени във вода или сок.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар