АЦЕРОЛА КАПСУЛИ – 300 капсули Защитете организма си с екстракт от Ацерола – плодът с най-високо съдържание на витамин С!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Разпродажба!

77.50 лв. 69.75 лв.

Код: 30472 Категория:

Описание

Ацерола – плодът с най-високо съдържание на витамин С! За защита на вашия организъм!
СЪДЪРЖАНИЕ
Всяка капсула съдържа 400мг ацерола на прах и 100мг Витамин С.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Вирусни и бактериални инфекции, срив на имунната система, грип и настинки, бедно на витамини хранене, тежки психически и физически натоварвания.
ДЕЙСТВИЕ
Ацеролата е най-лесно усвояемия за човешкия организъм плод с най-висока концентрация на естествен витамин С. Освен това съдържа два пъти повече Витамин Б5, магнезий и калий в сравнение с портокала. Съдържа витамин Б3, витамин А и рибофлавин. Този богат състав плюс допълнително добавеният витами С, правят действието на капсулите  с Ацерола изключително антиоксидантно и предпазващо организма от свободни радикали. Засилват имунната система, подсилват кръвоносните съдове и помагат при заздравяването на рани и фрактури.
Витамин С е необходим за здрави кости, зъби , венци. Помага при синтеза на колаген и за абсорбцията на желязо. Нитратите попадат в организма чрез зеленчуците, бекона, цигарения дим, смога и др. Витамин С предотвратява превръщането им в канцерогенни вещества, причиняващи ракови заболявания. Намалява холестерола и се бори с атеросклерозата.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Приема се по1 капсула дневно с вода. Препоръчително е сутрин , а при необходимост дозата може да се увеличи до 2-3 капсули дневно.
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ…
Ацеролата е малък храст или дърво, което расте в Южна Америка, Ямайка и Бразилия. Ражда малки червени плодове, приличащи на череши. Съдържанието на Витамин с в ацеролата може да е до4,5% в сравнение с о,05 в обелен портокал. То зависи от степента на зрялост на плода,климатра, сезона и местнопстта Най-високо е съдрържанието на витамин С в ацеролата, когато плодовете са още зелени.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар