МАГНЕЗИЙ – 250 таблетки Удобна форма на таблетки и на изгодна цена!

алкогард промоция

Код: 30512 Категория:

Описание

Удобна форма на таблетки и на изгодна цена!
СЪДЪРЖАНИЕ
Всяка таблетка съдържа магнезий – 100мг.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Проблеми с костите и тяхната плътност, рахит, остеопороза, артрит, хипертония, мускулни болки, диабет, хронична умора, депресия, простудни заболявания, алергии, бактериални инфекции, акне, мокреща екзема, за зарастване на рани и язви..
ДЕЙСТВИЕ
Магнезият е един от най-важните минерали за човешкия организъм, който участва в огромно количество процеси – обменни, хормонални, ензимни и др. Най-важната му роля се изразява в мускулната и нервната регулация. Магнезият има значение за поддържане на здрава ендокринна, нервна, имунна, сърдечно-съдова системи, нормална мускулна функция, стабилен сърдечен ритъм и здрави кости. Регулира баланса на калция и калия в клетките, особено в стените на съдовете и в сърцето. Препятства отлагането на лош холестерол и заздравява стените на съдовете. Играе важна роля при трансформирането на глюкозата в енергия. Организмът бива измъчван от спазми, ако има недостиг на магнезий, тий като в клетките постъпват калций и натрий в по-големи количества.
Магнезият може да намали нивата на холестерол в кръвта, да предпази от животозастрашаващата аритмия, както и артериите и вените от запушване с тромби. Той е известен като минерал на подмладяването и предпазва тъканите и органите от калциране, което е свързано със старостта т.нар. дегенериране на телесния организъм. Симптомите , които са характерни при дефицит на магнезий са: изтръпване на прасците, болезнени крампи на прасците, най-често появяващи се през ноща, разтяженбие на мускулатурата в областта на раменните мускули и врата, най-често при нервно напрежение и стрес, трепването на клепачите и др. .
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Приемат се по 2 таблетки дневно с храна.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар