ЕНЕРДЖИ ПЛЮС – разтворими витамини – 20 таблетки Енергия и сила всеки ден!

Ти лайф за Лекува
Промоция!

14.90 лв. 13.41 лв.

Код: 30239 Категория:

Описание

Енргия и сила всеки ден!
СЪДЪРЖАНИЕ
Всяка ефервесцентна таблетка съдържа: Витамин Ц – 66мг; Ниацин – 18мг; Витамин Е – 10мг; Пантотенова киселина – 6мг; Витамин Б6 – 2мг; Витамин Б2 – 1,6мг; Витамин Б1 – 1,4мг; Фолиева киселина – 0,2мг; Биотин – 0,15мг; Витамин Б12 – 1микрограма.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Авитаминоза, вирусни заболявания, активен начин на живот, хронична умора, стрес, отпадналост, вялост; за енергичност и жизненост. Подходящ за деца!
ДЕЙСТВИЕ
Енерджи плюс ежедневно подкрепя организма със своята мощна комбинация от 10 високоефективни витамина. Удобна форма за употреба с приятен цитрусов вкус.
Витамин С е един от най-важните елементи за нормалното функциониране на съединителната и костната тъкан. Той е мощен антиоксидант отговорен за общия тонус на организма. Участва в повече от 300 биологически процеса в организма като образуване на интерферон, синтеза на колаген и цялостна подкрепа на имунната система.
Ниацин (никотинамид, Витамин PP) ефективно пречиства и регенерира кръвоносните съдове и се противопоставя на най-сериозните рискове за сърдечно-съдовата система, а именно- висок холестерол и високи нива на триглицериди и липопротеини, като регулират техните стойности.
Витамин Е регенерира клетките и кожата, чисти капилярите, защитава еритроцитите, забавя стареенето, препятства тромбообразуването.
Пантотеновата киселина (Витамин Б5) се прилага в комбинация с други витамини и има спомагателно действие при възстановителни процеси на опорно-двигателната, имунната и нервната системи.
Витамин Б6 е важен за образуване на еритроцити и антитела, има значение за обмяната на веществата.
Витамин Б2 (рибофлавин) подпомага възпроизводството и растежа. Спомага за здрави кожа, коса и нокти.
Витамин Б1 (тиамин) подобрява умствената дейност, улеснява усвояването на въглехидратите, подпомага растежа.
Фолиевата киселина(Витамин Б9) играе важна роля за клетъчното делене и синтеза на РНК и ДНК.
Биотин (Витамин Н) има важно значение за обмена на мазнини и белтъци.
Витамин Б12 подпомага растежа и апетита на децата и има значение за образуването и регенерацията на червени кръвни клетки.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
1таблетка дневно се разтваря в 200мл вода.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар