МАГНЕЗИЙ НА ПРАХ – 150г

промоции

Код: 30260 Категория:

Описание

Нова разтворима формула!
СЪДЪРЖАНИЕ
Магнезий на прах
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Сващания и напрежение в мускулите, лесна уморяемост, уморени крака, слабост, нервност, раздразнителност, намлена работоспособност, тежки физически натоварвания.
ДЕЙСТВИЕ
Магнезият е минерал с изключително важно значение за првилното функциониране на редица органи и системи в човешкия организъм. Поддържа нормална мускулна функция, стабилен сърдечен ритъм, здрави кости, нервна, ендокринна, имуннаи  сърдечно-съдова системи.Магнезият участва в много процеси – ензимни, хормонални, обменни и др. Най-голямо значение има ролята му в мускулната и нервната регулация. Регулира баланса на калция и калия в клетките, особено в стените на съдовете и сърцето. Препятства отлагането на лош холестерол, заздравява стените на съдовете, играе важна роля в трансформирането на кръвната захар в енергия. Организмът е измъчван от спазми при недостиг на магнезий, тъй като в клетките постъпват по-големи количества калций и натрий.
Магнезият може да предпази от животозастращаващата аритмия, артериите и вените от запушване с тромби, да намали нивото на холестерола. Той е минерал, който подмладяваи предпазва тъканите и органите от калциране.
Симптоми свързани с дефицита на магнизий са: болезнени крампи на прасеца, появяващи се през нощта, изтръпване на прасците, разтяжение на мускулатурата в областа на раменните мускули и врата, при стрес и нервно напрежение, трепването на клепачите.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
1-2 мерителни лъжички се разтварят в 150мл вода

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар