ГЕРМАНОР 132 – 60 капсули СУПЕР АНТОИКСИДАНТ!

Ти лайф за Лекува
Промоция!

57.90 лв. 52.11 лв.

Код: 30306 Категория:

Описание

Супер антиоксидант!
СЪДЪРЖАНИЕ
Всяка капсула съдържа 144 мг – Витамин С и специфичен биоактивен комплекс – Шиитаке (екстракт от Lentinula edodes) > 25%;Майтаке (екстракт от Grifola frondosa) > 25%; Рейши ( екстракт от Ganoderma lucidum) >40% богат на аминокиселини, витамини, бетаглюкани, природен органичен германий, РНК и др.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ
Канцерогенни проблеми, сърдечна недостатъчност, оксидантен стрес, артритни заболявания, хипертония, проблеми на кръвоносната система, лъче и химиотерапия, хронична умора, понижен имунитет, атеросклероза, алергии, след прекарани заболявания, работа във вредна и замърсена среда.
ДЕЙСТВИЕ
Мощното антиоксидантно действие на съдържащият се в биоактивния комплекс органичен германий, ефективно неутрализира свободните радикали, които унищожават клетъчната стена, навлизат до ядрото на клетката и предизвикват неконтролируемо делене. Има имуномодулиращо действие, активира функциите на лимфоцитите и макрофагите, увеличава производството на интерферон (протеин, който не позволява вирусите да инфектират клетките).
Биоактивният комплекс подпомага кръвоснабдяването на мозъка и крайниците, дейността на сърдечно-съдовата система, клетъчното дишане, свързването и изхвърлянето на токсини от организма, отделителната и храносмилателна системи, подобряват еластичността на съдовете, имат антивирусно действие.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Приемат се 2 пъти на ден по 1-2 капсули с вода, след хранене. Не се препоръчва за деца, бременни и кърмещи.
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ …
Според японския учен Казухико Асаи, открил невероятните свойства на органичния германий, този продукт е най-мощният имуномодулатор и антиоксидант. В своите изследвания той установява, че продуктите използвани в източната медицина с най-голяма ефикасност при борба с ракови и тежки заболявания съдържат органичен германий в най-голяма концентрация – витални гъби (рейши и шиитаке), алое, жен-шен, хлорела, чесън и др. Японският учен доказва че защитната и имунна система на растенията се изгражда на основата на органичния германий. Този ефект репликира и при животните и при човека и превръща органичния германий в едно от най-успешните средства за борба с тежките и раковите заболявания.
Нобеловият лауреат д-р Ото Варбург е установил в края на 20 век , че раковите клетки се развиват само в анаеробни условия ( без присъствието на кислород). Неговите изследвания доказват че свободните радикали свързващи кислорода в клетъчните ядра директно предизвикват развитието на карциноми. В молекулата на органичния германий се съдържат 3 кислородни атома. Това определя високата активност при освобождаване на свободен електрон, който от своя страна ефективно неутрализира разрушителното действие и активността на свободните радикали, които имат дефицит на радикали, което ги прави изключително агресивни и реактивоспособни. Механизмът на действие на органичния германий приключва със свързване на свободните радикали и отделянето им чрез урината. Това не дава възможност за натрупване на органичния германий в организма и съответно за получаване на странични реакции.

Допълнителна информация

Тегло 0.00000000 kg

Също може да ви хареса…

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар