Гаджето ми тръгна с наркомани, навиват ме и мен да опитвам

Ти лайф за Лекува


Беше пълен отличник и свястно момче, вече е обрал три магазина

Казват, че момичетата харесвали лоши момчета… Ако е така, то аз трябва да съм изключение, тъй като се влюбих в отличника на класа и после тръгнахме заедно.

Освен че беше с най-добър успех в целия клас, кой си беше и наистина „добро момче“. Тих, дискретен, възпитан, все неща, които харесвах в него, дори и това, че беше по-плах от другите момчета от класа и ми се наложи да вложа много усилия, упоритост и изобретателност, преди да успея да го сваля, защото беше и неопитен.

След като тръгнахме задно и движихме няколко седмици, правихме за пръв път секс и оттогава той се промени. В началото тази промяна ми харесваше, защото изведнъж стана по-самоуверен, дори нахакан. Нямаше и помен от плахия отличник и знаех, че основната заслуга за тази промяна е моя.

Обаче за съжаление той не се спря дотук с промяната. Много рязко спря да контактува с двамата си приятели, които имаше преди – също отличници и свити и притеснителни, какъвто беше и той доскоро. Наместо това тръгна с една компания от наркомани. За да не изостава, започна и той да се друга и ме навиват и мен, засега не съм го правила. Отгоре на всичко обират и магазини, знам за поне три обира, в които е участвал…

Р.П., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Недей да пробваш такива неща.Само ще си съсипеш живота и от теб ще стане развалина.Не се лъжи.Ако можеш му помогни да спре тези неща. Ако той самият няма желание просто няма смисъл да бъдеш с него.Тези лоши навици водят до още по големи неща

Добавете коментар