Всичките ми връзки са били само онлайн!

Ти лайф за Лекува


На трийсет години не съм се виждала наживо с нито едно от гаджетата си

Това, което ще ви споделя, навярно ще ви се види странно, и аз самата не успях да разбера как стигнах дотук…

Аз съм нормална жена на трийсет години и досега съм имала пет сериозни връзки. С единствената разлика, че и с петимата мъже съм имала пълноценна и хубава връзка, но… единствено онлайн.

Прекарвах с тях по цели нощи, а понякога и по целия ден и цялата нощ след това. С всичките обичах да си говоря, смеехме се, забавлявахме се много… Правехме и секс – разбира се, виртуален, но мога да ви кажа, че беше много добър. Този, който не го е правил с друг човек пред компютъра дори и не подозира какви възможности има.

Но в един дадеk момент всичките стигаха до момента, в който искаха да се видим на живо. А мен това ме ужасява и обикновено веднага закривам въпросния профил и си създавам нов, който да не може да бъде проследен. И така продължава повече от десет години.

Както казах, знам, че имам проблем, но нямам идея как да го реша.

В.Ш., Варна

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Значи те е страх от истинските връзки.Обсебила си се само виртуално а това те затваря вътре в себе си и те прави жена която търси само виртуални връзки.Навярнонси била наранявана в реалния живот и това като защита или си отмъщаваш по този начин.Продължи напред и се виждах с хората и ще видиш че не всички мъже са такива както важи и за жените

Добавете коментар