Дъщеря ми иска да се омъжи на 15 години!

Ти лайф за Лекува


Момчето е на 17, от добро семейство, но не можем да им излезем на глава

Не съм очаквала, че точно това ще ни се случи. Ние сме нормално семейство, смея да кажа интелигентни хора. Аз съм учителка, съпругът ми е счетоводител по професия, а от известно време има малък бизнес, който върви много добре. Животът ни е съвсем нормален, спокоен, от нищо съществено не мога да се оплача. И изведнъж ни дойде това на главата! А именно – дъщеря ми е само на 15 години, но постоянно бяга при приятеля си и иска да се омъжва за него. И то сега.

Не сме роми, българи сме, смятам се за свободомислеща и съвременна жена. Но какво е това – на 15 години… Момчето също е добро, познаваме го. И с родителите му се знаем – нормални хора, интелигентни. В това отношение проблеми няма. Той идва у нас, тя също му гостува.

Но това на 15 години да искаш да живееш като семейство (че и да се оженят при първа възможност) ми се вижда прекалено. Тя на няколко пъти бяга, крие се у тях, родителите му я виждат, не иска да си тръгва. Обаждат ни се, остава да преспива там, вече го преглътнахме. Опитваме се да й обясним, че нямаме нищо против да се виждат, нека се обичат, ама да го карат по-кротко, нека поне гимназия завършат, ако още искат после нека заживеят заедно.

В.Е., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар