Какво казва хиромантията за показалеца на ръката?

В хирологията палецът е много важен -той „илюстрира“ много черти от характера на своя притежател


Но за да получите пълния портрет на личността, трябва да изследвате и останалите четири „братя“ на главния пръст на ръката…

ПОКАЗАЛЕЦ -ЮПИТЕР

Показалецът е вторият по важност след палеца. Върхът му е много чувствителен, затова, ако трябва да докоснем, да изучим нещо, използваме именно показалеца. Той илюстрира и емоциите. Движейки го встрани, изразяваме активно несъгласие, понякога заплашваме. Повдигайки го нагоре, привличаме вниманието. Всички тези жестове се отнасят към категорията на властните – от тук и връзката на показалеца със Зевс и неговия римски близнак Юпитер.

Ако показалецът е с нормална дължина, то стремежът към лидерство и кариерните амбиции са обусловени по-скоро от желанието за независимост и самостоятелност. Тези хора са повече организатори, отколкото ръководители.

Дългият показалец е признак на амбициозност, честолюбие, гордост. Много дългият -практически равен на средния, демонстрира желание да се владее целият свят, което често е съпроводено с надценяване на собствените възможности. Именно такъв показалец е имал Наполеон и както е известно, императорът е свършил зле.

Късият показалец свидетелства за пълна липса на амбиции, организаторски способности, за неувереност, занижена самооценка и нерешителност.

Интересна информация дава формата на пръста. Ако показалецът е изправен, с кариерата на човека всичко е наред. Най-често такива хора имат постоянна и несменяема месторабота. Ако е извит (в посока към средния, разбира се), то притежателят му не е удовлетворен от работата си. Той не се труди по специалността си, получава още едно образование или в кариерата си търпи големи неуспехи. Ако пръстът е извит в района на първата фаланга (дългата), то провалът се е случил, когато човекът е бил около 30-годишен. Ако е по-близо до втората става – след 40. Във всеки случай описаният субект неотклонно се стреми към професионален растежи самоусъвършенстване.

Пръстенът на показалеца усилва енергетиката на Юпитер и говори за желание да заповядваш, което се отнася обаче не само до работата, а и до останалите сфери от живота.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар