Нарисувайте си призоваваща пентаграма, с която да привлечете парите и успеха

Може сами да си нарисувате призоваваща пентаграма, с която да привлечете всичко хубаво във вашия живот


Съществува призоваваща пентаграма. В живота има моменти, когато трябва да се ободрите и да повикате радостта в своя дом.Тогава трябва да начертаете призоваваща пентаграма.

Тази пентаграма се рисува по следния начин: започва се от горния ъгъл към левия долен ъгъл, след това към десния среден, следва левия среден и се завърва при долния десен ъгъл.

Не забравяйте, че ако искате да призовете злите сили, за да урочасате някого или да накажете обидил ви човек, не трябва дори да се опитвате да го правите с пентаграма. Идеологията на вика е да не се вреди никому. Ако презрете всички норми и правила на виканството и все пак решите да вършите зло или просто да отмъщавате, разплатата ще бъде жестока и незабавна. Защото вика е поклонение на Бога и Богинята, единение с природата и света. А природата може да бъде не само добра и даряваща, но и съкрушаваща и опасна.

След като начертаете пентаграма, усмихнете се и позволете на положителната енергия да премине през вас, като свалите бремето на тревогите. Помнете, че никога няма да сте сами. Заобиколени сте от силата на природата, а тя, като всяка майка, обича своите деца.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар